Penzkereses. Us/expr-2/ Errol az oldalrol mi a véleményetek? Valaki kiprobálta már?
Ezeket az oldalakat hatalmas pénzbírsággal sújtanám egészen az üzemeltető élete végéig.
De aki nem képes elolvasni mindent, és belevág ilyenbe, az sajnos meg is érdemli.
Csak egy részlet az oldalról (apró betűs, feltételezem ezért nem olvastad el):
"Figyelem! A Pénzkerés.us oldalon bemutatott módszereket mindenki csak saját felelősségére használja! Ezekért az oldal üzemeltetője semmilyen garanciát és felelősséget nem vállal! Az oldalon közölt tanácsok, tippek a szerző és a megszólalók véleményét tükrözik, és nem minősülnek befektetési tanácsnak, ajánlatnak. Az OpcióKereskedés komoly kockázattal jár ezért csak olyan pénzzel kereskedj aminek az esetleges elvesztését meg tudod engedni magadnak anyagilag!"
Elején írja: "100%-ban bizonyítottan működik"
Saját magát hazudtolja meg. Lehet hinni ilyenben? Nem.
De könnyebb lenne azon az elven gondolkozni, hogy ha ilyen egyszerű lenne pénzt keresni, akkor mindenki ezt csinálná.
képzeld elolvatam az apróbetüs részt.
tegyuk fel lehet igaz de valamilyen szinten értenikell hozzá tudni kell mit csinálsz. nem ossze vissza kattintgatni meg stb.. de msot ahogy a szöveg végére értem ott láttam h 200 dolláros számát kell nyitni.. na ez lett nekem kissé fura h az elején semmi összegröl nem beszélt a végén meg már 200 dolláros számla.
ja és egyébként a laptopokhoz is meg egyébb termékekhez is oda lehetne irva h teljes mértékbe müködik de garanciát nem vállalunk rá ha széttöröd vagy megtaposod.. egyzserü a laptopot is használni de vanak olyanok akik meg tudják ölni a gépet.. na ez ilyen..
de én se mertem volna ebbe belefogni tanácsok nélkül vagy személyes tapasztalat nélkül. a válaszod köszi..
Egy kicsit azért el vagy tévedve, a 2 dolog nem ugyanaz.
Ez az oldal tudod miről szól? Semmiről. Lehúzzák a pénzedet, majd közlik veled, hogy rácsesztél, majd próbálnád perelni őket, de:
1. semmilyen infó nem lesz róluk
2. apró betűs részben benne van, hogy elvesztheted az összes pénzed
Ez olyan, mint ha én csinálnék egy weboldalt, hogy:
Lépj be hozzánk! Fizess be X számlára 20.000 Ft-ot MOST, és havonta akár 10.000 Ft kereseted is lehet! Hogy mit kell tenned? Látogasd meg minden nap ezt az oldalt, és már akár 2 hónap alatt megtérülhet a befektetésed! Nem hiszed? Próbáld ki!
Egyre többen csinálják már ezt! Hamarosan az egész országba kiterjed ez az óriási láz!
Majd apró betűs részbe odaírom, hogy:
A belépési díj befizetése, és az oldal látogatása nem garantálja az állandó havi keresetet. Ezen okokból kifolyólag a tulajdonos semmilyen módon nem vonható felelősségre.
Vagyis akinek van gyomra lehúzni embereket, az ezzel a módszerrel emberenként 20.000 Ft-tal gazdagabb lesz, és bárki bármit csinál, ott van a leírásban a lényeg, a tulajdonos teljesen lemosott magáról mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!