Telebankos állás nettó 117 ezerért? Normális?
Figyelt kérdés
Azt gondoltam, bankban alaphangon megvan a 200 nettó... Ott van pénz azért.2015. jan. 27. 12:21
1/12 anonim válasza:
ugyan már...
Ennyi erővel a bankba a takarítónő is verhetné az asztalt 200e Ft-os nettóért, mert hogy "Ott van pénz azért."
2/12 anonim válasza:
van pénz a bankban, de nem egy telebankosnak adják. mit gondoltál, mennyit kapsz? telebankos munkát bárki képes elvégezni, ergó magas bér sem jár. ha tudsz valami olyat, amit más nem, vagy kevesen akkor kapsz magas bért. kereslet-kínálat.
3/12 anonim válasza:
Ez több, mint amire én számítottam... ha kapnak mellé egyéb juttatást is, akkor több mint amit én keresek :D
4/12 anonim válasza:
Persze, biztonsági őr is milliókat keres, mert bankban dolgozik.
5/12 anonim válasza:
A jogász ismerősöm nem keres egy bankban sokkal többet!
6/12 anonim válasza:
Tényleg vicc kategória. A magyar lakosságot kiéheztetik.
7/12 A kérdező kommentje:
Azaz mint egyedülálló fiatal, akinek a szülei nem tudnak segíteni, kb lemondhatok arról, hogy saját lakás, stb.
2015. jan. 27. 14:33
8/12 anonim válasza:
Hát, szerinted poénból vesz annyi ember lakáshitelt?
9/12 anonim válasza:
Azért vannak olyan intézkedések, hogy ne legyen annyi bank, mert szinte már mindegyik túlságosan is jól keres. Pontosabban illegálisan keresnek sokat.
10/12 anonim válasza:
"kb lemondhatok arról, hogy saját lakás, stb." - Eddig külföldön voltál? Nem kell lemondani, tegyél érte, képezd magad (de ne büfészakosra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!