Mennyit keres külföldön egy bróker?
Értsd.:Amerikában, Angliában, Skóciában, Németországban.
Leginkább Skócia érdekelne. A google-n már utánanéztem, de nem találtam semmit.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
Utolsó és milyen végzettségűek?Ők pontosan mit csinálnak?
Mivel foglalkoznak?
Hogyan lehet oda bekerülni?
Kedves utolsó, sajnos nem tudok teljesen pontos informáciokat szolgáltatni, én teljesen más osztályon dolgozom, nem tudok sokat a brókervilágról :)
Annyit tudok, hogy általaban neves egyetemen pénzügyi szakot vegzett, országspecifikus vizsgákkal rendelkezo (UK), tokelétesen beszélik a nyelvet is (szakmait is termeszetesen) embereket szoktak felvenni hozzánk.
Illetve pályakezdőket, kiemelkedő egyetemi tanulmányokkal rendelkező (lehetőleg neves egyetemen tanulo) fiatalokat maximum gyakornoki állásra vesszük fel, 40-50ezer fontos éves fizetéssel. Sok sok év tapasztalat kell ahhoz, hogy az ember kiemelkedően keressen, de például ha egy gyakornokság jól sül el, akkor lehetőség szokott lenni állandó szerződésre egyetem után, feltéve, ha megvan a 2.1-es átlag.
Köszi szépen utolsó.
Mert tényleg nagyon kezd érdekelni a brókerkedés.
Jelenleg szoftvermérnökként tevékenykedek,most végzem el majd a BSc-t ELTE-n,és tervbe van mérnök-közgazdász képzés.Nem tudom ilyen kvalitásokkal majd akkor ha elvégzem ezt a posztgradot,akkor mehetek-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!