Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres külföldön egy...

Mennyit keres külföldön egy bróker?

Figyelt kérdés

Értsd.:Amerikában, Angliában, Skóciában, Németországban.

Leginkább Skócia érdekelne. A google-n már utánanéztem, de nem találtam semmit.

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.

2015. jan. 26. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nullától határ a csillagos ég.
2015. jan. 26. 20:43
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Bankban dolgozom, nálunk a brókerek viszik haza messze a legtöbb pénzt - 2-300 ezer font/éves fizetést is akár, ha nagyon jók abban, amit csinálnak. Plusz bónuszok, stb.
2015. jan. 26. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:
53%

Utolsó és milyen végzettségűek?Ők pontosan mit csinálnak?

Mivel foglalkoznak?

Hogyan lehet oda bekerülni?

2015. jan. 27. 13:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, sajnos nem tudok teljesen pontos informáciokat szolgáltatni, én teljesen más osztályon dolgozom, nem tudok sokat a brókervilágról :)

Annyit tudok, hogy általaban neves egyetemen pénzügyi szakot vegzett, országspecifikus vizsgákkal rendelkezo (UK), tokelétesen beszélik a nyelvet is (szakmait is termeszetesen) embereket szoktak felvenni hozzánk.

Illetve pályakezdőket, kiemelkedő egyetemi tanulmányokkal rendelkező (lehetőleg neves egyetemen tanulo) fiatalokat maximum gyakornoki állásra vesszük fel, 40-50ezer fontos éves fizetéssel. Sok sok év tapasztalat kell ahhoz, hogy az ember kiemelkedően keressen, de például ha egy gyakornokság jól sül el, akkor lehetőség szokott lenni állandó szerződésre egyetem után, feltéve, ha megvan a 2.1-es átlag.

2015. jan. 28. 10:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Köszi szépen utolsó.

Mert tényleg nagyon kezd érdekelni a brókerkedés.

Jelenleg szoftvermérnökként tevékenykedek,most végzem el majd a BSc-t ELTE-n,és tervbe van mérnök-közgazdász képzés.Nem tudom ilyen kvalitásokkal majd akkor ha elvégzem ezt a posztgradot,akkor mehetek-e.

2015. jan. 28. 13:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Szegény gyakornokok csak 1,5 millio forintot keresnek (havonta), a végezettek pedig 10-et. (Csupán átváltottam az említett összegeket)
2015. febr. 19. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!