Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi az annyi? (részletek lent)

Mennyi az annyi? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy egy embernek 120.000Ft a bruttó fizetése. A mire kifizeti a villanyt, vizet, gázt meg a többi szokásos dolgot mennyi pénze marad?
2010. febr. 8. 19:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ez elég nehéz. Ki milyen színvonalon él? Fizete albérletet? Mekkora a lakás? Kicsit pontosíts!
2010. febr. 8. 19:36
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

Először is ezt az oldalt látogasd meg, aztán a maradékból vond ki a rezsi költséget, és sztem el fogsz borzadni!!!! :D

2010. febr. 8. 19:46
 3/7 A kérdező kommentje:
A lakás legyen kb 160nm-es és saját (hitel nélkül). Az életszínvonal átlagos. Nem ez a mindenen spórolós, megnézi mi,hol a legolcsóbb, hanem azért figyel a minőségre is.
2010. febr. 8. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:

hát az kevéske. főleg ha egyedül vagy.

havi 120 brutto az kb 85 netto. egy 160 nm-es ház simán elvisz 50 rezsit. és ebben a telefon, meg net, met stb. benne sincs.

de ha ennyire nem vagy tisztában a pénzekkel, és ennek ellenére saját, ráadásul ekkora lakásod van... (inkább nem folytatom)

2010. febr. 8. 20:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát az kevés. Nekünk 120 nm-es házunk van, és csak a gázszámla most hogy hidegek vannak 50 ezer. Tehát 70 a vízre, villanyra, kajára, meg még egy kis életre nem elég. Mi a párommal ketten kb. 200 ezret keresünk, és nem élünk nagylábon. Főleg télen, amikor sok a fűtés.
2010. febr. 8. 20:45
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

utolsónak:Azért nem nagyon vagyok tisztában a pénzekkel, mert még csak 17 éves vagyok. Pontosan azért tettem fel a kérdést, hogy legyen egy kis rálátásom a dolgokra.

2010. febr. 8. 20:46
 7/7 A kérdező kommentje:
vagyis 20:26-nak
2010. febr. 8. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!