Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Amerikába viszonylag jól...

Amerikába viszonylag jól keresnek a szakácsok?

Figyelt kérdés

Most kezdem a gimit.Szakácsnak megyek.Később szeretnék elhelyezkedni Amerikában.Szóval az érdekelne,hogy ott,abból a pénzből amit keresek kényelmesen meglehet élni??

Előre köszi.

2010. febr. 8. 18:29
 1/6 anonim ***** válasza:

minden országban a bevándorló kezdi a legalul.

Ez nem úgy megy, hogy elvégzel egy szakács sulit és akkor kapásbólé egy Gordon Ramsay leszel.

Hiába mész ki Amerikába, ott is nagyon sokat kell gürizned azért, hogy megbecsüljenek. Egy mezei szürke szakácsként nem hiszem, hogy kiskirályként élnél, picit lehet, hogy jobban mint itthon, de ha nem fordítasz iszonyat sok melót abba, hogy mesteri legyél, akkor kár vergődni.

2010. febr. 8. 18:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem.Hát én megtennék mindent.Van ottkinnt háttér is meg minden.Szóval talán ez előnyt jelent...:) köszi a választ
2010. febr. 8. 18:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Első választ el ne hidd. Tavaly voltam 3 hónapot Amerikában, szobafestés és havi 3000 dollárt kerestem. Ott nem úgy működik mint itt, szal el ne hidd hogy ott nem élsz meg. Én is eleinte azt hittem hogy Amerika se könnyű meg ilyenek, de tapasztaltam hogy mese habbal ez a nincs munka ott sem, meg nem sokkal keresel jobban stb dolgot. Ott inkább a letelepedéssel, esetleg munkavállalási paírokkal lehet gond, munkahellyel fizetéssel nem.
2010. febr. 8. 18:52
 4/6 anonim válasza:

szerintem ha valaki elmegy külföldre AMERRIKÁBA dolgozni annak legelőször a szállás kell biztosítani meg az angonl tudást.. Ha nem megy az angol bármibe belerángathatnak nem jösz jól ki belőle de ha minden megvan... LAKHELY

TÁMOGATÓ

ésKAPCSOLATOK mehet mint a karikacsapás és ha hazajösz egy hónap mulva emelt fővel pénzel teli tárcával kereshetsz egy közelebbi álást magasabb szinten

( egy kívüláló.

Kezdő szakácsjelölt) utóirat .. meg nem voltam Amerikában

2010. febr. 13. 14:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Van ottkinnt rokonom megis van már beszélve hogyha elvégzem mehetek ki.
2010. febr. 13. 22:58
 6/6 anonim válasza:
41%
Menyél inkább külföldre hajóra dogozni én ott voltam fél évet és havi 750 ezret kerestem csak egy a hátrány hogy kemény
2011. aug. 7. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!