Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az olx-en meghirdtett állások...

Az olx-en meghirdtett állások mennyire megbízhatóak nem csajokat keresnek rajta keresztűl?

Figyelt kérdés

mert nekem elég gyanus.és holnap megyek interjúra.

a többi privibe..

2015. jan. 25. 21:11
 1/8 anonim válasza:
27%
EMBER! NEM EZ A KATEGÓRIA!
2015. jan. 25. 21:12
 2/8 anonim válasza:

Én masszőrként keresek állást, ha a hirdetés nem közli, hogy szex és erotika mentes, rákérdezek. Vagy jön válasz, hogy szex mentes, vagy pedig nem jön válasz magyarán az. Vagy pedig olyan válasz érkezik, hogy a részletekhez telefonos beszélgetés vagy személyes találkozó szükséges. Ez mind gyanús.

De te milyen szakmában keresgélsz?

2015. jan. 25. 21:13
 3/8 A kérdező kommentje:

tudom hogy nem ez a kategória de itt vannak a legtöbben..:D

bocsi mindjárt leírom mindenkinek..

2015. jan. 25. 21:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Dobd át a hirdetést privátban
2015. jan. 25. 21:49
 5/8 A kérdező kommentje:
már nem tudom melyik volt az :S
2015. jan. 25. 21:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor írd meg mi a szitu, mi volt eddig
2015. jan. 25. 21:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Várjuk.
2015. jan. 25. 22:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Az olx-es hirdetésekben nem nagyon szabad megbízni. Persze azért vannak fent valós hirdetések is...de azért sok a hamis állás. Pl. pályakezdőként oda jelentkeztem, ahol találtam hirdetést még az olx-re is! Adminisztrációs állást kerestem és irodai alkalmazottként kerestek emberkét, jelentkeztem aztán emailt küldtek, h rögtön holnap menjek beszélgetésre és megadták a pontos címet. Na én meg google-be beírtam a teljes címet térképen megnéztem hová is kell menni és rákattintottam az utcaképre...... hát ahová mennem kellett volna az egy romos omladozó épület volt egy szintén nem tul szép környéken.....de olyan épületet képzeljetek el, amibe egy konkrét Freddy VS. Jason 3 és egy Alien VS. Predator 4-et le lehetett volna forgatni.

Szóval azonnal küldtem emailt h nem aktuális!

2015. márc. 2. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!