Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teszteltem, pozitív lett, ezek a tesztek, megbízhatóak, ugye?
Sziasztok!
Azért kérdezem, mert a vőlegényemmel már hónapok óta próbálkozunk,és most úgy tűnik sikerült. Mind a ketten nagyon szeretnénk kisbabát, csak félek, hogy ezek a tesztek akár rossz eredményt is mutathatnak.
A lényeg hogy 11 napja kellett volna meg jönnie de eddig semmi jele , hogy meg fog jönni aminek nagyon örülök.
Illetve , tegnap délután teszteltem és két csík volt, vagyis pozitív lett, bár az egyik kicsit halványabb volt, illetve ma reggel is teszteltem, és az is pozitív lett.
tudom, 0, 01 % az esélye, hogy nem vagyok terhes, de természetemből adódóan ilyen aggodalmaskodó tipus vagyok. Mondjátok, ugye ezek a tesztek, nem mutatnák, hogy terhes vagyok, ha nem vagyok, szóval megbízhatóak...
/ tudom HCG , terhességi hormon, meg minden, tisztában vagyok vele de akkor is aggódom.
Illetve igen, megyek majd orvoshoz, de még nem tudtam felhívni,és addig gondoltam itt is rá kérdezek/
A válaszokat előre is köszönöm:D:D!!!
Gratulálok, minden bizonnyal 2014-ben te anyuka leszel, kezdj ezzel megbarátkozni. :)
Sógornőm is megcsinált 5-6 tesztet is biztos ami biztos és elmondta az orvosnak is, az csak nevetett és azt mondta, hogy felesleges volt ezek már nagyon pontos eredményt mutatnak.
Köszönöm ...
ohhh a gondolatot imádom, alig várom, hogy a karomban tartsam az én kis picikémet :)
Kiszámoltam, ha az vagyok olyan 4-5 hetes terhes lehet ...és igen...az vagyok!!! :)))annyira boldog vagyok, illetve azok vagyunk.:))
GRATULÁLOK! :))) Én is ilyen parás vagyok, csináltam is kétnaponta tesztet, mire eljutottam a dokihoz :)
Szuper évetek lesz, gratula! :))
Ne nézettek hülyének, de azóta ma reggel csináltam még két tesztet:D:D
és van valami tanács, azt is hallottam, hogy az első 12 hétben könnyen elmehet a baba..ezt nagyon nem akarom, szóval, van valami amire vigyáznom, kell. Hallottam, hogy a forróvizes fürdő, árthat a babának, ez igaz?
Amúgy nagyon köszönöm, én is úgy gondolom, hogy szuper lesz ez az év:D:D:D:D
Köszönöm:D
Hétfőn megyek nőgyógyászhoz, előbb már nem volt időpont, úgyhogy addig még izgulhatok:(
Bár szerintem, már holnap délelőtt beszerzem valamelyiket a fent említettek közül.
Magnéziumot, alapból szedek, úgyhogy az nem gond. Innom meg muszály, mert ma is úgy éreztem, hogy ha nem iszok egy pohár vizet akkor szomjan halok:DXD
Még egyszer nagyon köszönöm, nagyon boldog vagyok:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!