Most csinaltam egy tesztet 3 nap keses utan. Pozitiv. Mennyire megbizhatoak?
Figyelt kérdés
3 napot kesett s ma csinaltam egy tesztet ami pozitiv...nagyon szeretnem mar a babot....azt irja 99,9% megbizhatosag...ez tenyleg igy van??? igazan hihetek neki?2007. nov. 8. 12:34
1/8 anonim válasza:
Hihetsz, gratulálok!!
Negatív lehet tévesen, de fordítva nem jellemző.
2/8 anonim válasza:
igy igaz ahogy elottem irtak,en is gratulalok,es menj mielobb orvoshoz.
4/8 anonim válasza:
En is 3 nap keses utan csinaltam meg a tesztet es pozitiv lett. Most 19 hetes kismama vagyok.
Gratulalok!
5/8 anonim válasza:
Gratula, vigyázz magadra, magatokra....
6/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem is 3 napon késett, amikor megmertem csinálni a tesztet és pozítív lett.
Nagyon boldog babavárást. (15. hetes kismama)
7/8 anonim válasza:
Szia! Igen, hihetsz a tesztnek!Gratulálok, ez már majdnem biztos (tudod, azt mondják akkor biztos, ha látszik az UH-on)!Nekem a (kimaradt)mensi napján kimutatta, majd elmentem dokihoz, az UH-n nem látszódott semmi,majd 2 hét izgulás, és két napja már biztosan tudom, hogy 6 hetes terhes vagyok.Menj dokihoz, és ne aggódj, ha még nem látszódik az UH-n, még túl picike!!!!!!!Üdv.
8/8 anonim válasza:
A pozitív teszt mindig jó. Ha negatív lesz a teszt akkor van lehetőség a tévedésre, mivel attól még lehet terhes az ember. A pozitív eredménykor azonban biztos terhes vagy. Menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!