Miért nem telik el úgy nap hogy ne botlanék bele biztosítók álláshirdetéseibe?
Figyelt kérdés
Elegem van.2015. jan. 24. 09:40
1/6 anonim válasza:
A legtöbb ember utálja, mint a sz.rt, épp ezért dobbantanak is első adandó alkalommal. Vagy eleve messzire elkerülik a biztosítós munkát. Pont ezért vadásszák lasszóval az embereket, mert nem nagyon akaródzik senkinek náluk dolgozni. Vagy ha igen, akkor sem huzamosabb ideig.
2/6 anonim válasza:
Gondolom mert munkát keresel. Én például nem botlok bele ilyenekbe... Amúgy mi a bajod velük? Mert gondolom örömlányokat legalább annyit keresnek. Az nem zavar?
3/6 A kérdező kommentje:
Az, hogy ugyan azt a munkát hirdetik állandóan, mert senki nem akar náluk dolgozni. Én sem. Néha ugyan arra a pozícióra feladnak párhuzamosan 5-10 hirdetést más szöveggel.
2015. jan. 24. 13:14
4/6 anonim válasza:
Értelek. Azt azért jó látni, hogy munka mindig van.. :)
5/6 anonim válasza:
#1-es voltam, egyébként ha te adsz fel hirdetést, hogy munkát keresel, akkor is biztosítók, vagy más ügynöki munkára bepalizni kívánók jelentkeznek elsősorban, vagy kizárólagosan. Amúgy ismerek jópár embert, aki dolgozott biztosítónál, de közülük egy olyan sincs, aki ne mondta volna azt, hogy "soha többet". :)
6/6 anonim válasza:
És a legtöbb nem jó másra csak arra, hogy ráfizess...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!