"Asszisztens" állás Zepternél - van valami realitása?
Én dolgoztam a Zepternél..3hónapot ingyen.
Mert nagy szerencse kell hogy valaki vásároljon tőled.
Ha sikerül valamit eladnod akkor kapsz valamennyit.
A legtöbb ember rád nyomja a telefont.
És még azt mondják, hogy csak azért nem adnak fix minimálbért, mert többet lehet keresni jutalékos rendszerben :LOL
Jah...főleg hogy havonta sem fogsz tudni rásózni az emberekre egy lámpát 600 ezeré'
Bejelentett, ha bejelented magad mns ügynöki tevékenységgel vállalkozóként, fizetve a járulékaidat, amihez havonta legalább 2 terméket el kéne adnod és még akkor sem biztos, hogy marad is pár forintod, miután levonod az összes költségedet (telefonhívások, bemutató szervezése, stb.)
Ha lenne realitása nem keresnék úton útfélen a "munkaerőt" és a "nyerteseket", akik részt vehetnek a termékbemutatókon, hogy azután többszörös áron vehessenek meg bármit is.
Nálunk elég nagy port kavartak, ki is tiltották őket, azóta csak az utcán vadásznak szinte kérdőívekkel:
Válasszátok ketté a dolgot:
I.) van, aki csak kamuból hirdet így, azt szép lassan, ahogy hallom a régi haveroktól, ki is seprik onnan szerencsére... (ideje volt...)
II.) van olyan Zepter-es, aki tényleg saját zsebből(!) kifizet Téged napi 10 vendégért - hisz legyünk őszínték, abból napi 3-4 el is megy a bemutatóra, abból 0,5-1 szerződés születik is, ő meg keres 500.000+ -t :)
Az ilyen személyeknek van saját cége a számlaképesség miatt, oda jelent be (de tényleg, mert ha baj lenne belőle, úszik a cége -> 3 évre eltiltják -> nem tud számlázni -> nem kap fizut a Zeptertől...)
+III.) ha képes vagy napi akár csak 6 vendéget is meghívni, s rossz aránnyal is adsz el, hisz kezdő vagy, akkor teljesítményarányos fizetésként is kb.150-160-at kapsz kézbe, szóval ha értelmes a kommunikációd, akkor megéri megpróbálnod. Persze mint minden ilyen meló, az első hetekben, hónapban csak kudarcot hoz, de aki nem adja fel, utána nagyon meredeken megugrik minden... (ezt mondjuk szeretem is, akiben nincs kitartás, az szerintem nem is érdemel meg ekkora fizukat...)
Ha érdekel, sikíts privátban és megírom, kit javaslok, ki az a vezető ott, aki tényleg korrekt, s nem bsz át a palánkon (mert sajnos olyan mindenhol van, ott is bőven...) és nem küld el idegeneknek telefonálni / nyugdíjasokat zaklatni...
Mivel itt is látom, még egyszer elmondom: a Zepter nem MLM. Akkor már rég milliárdos lettem volna ott és nem csábít el a Media Markt :D
MLM: belépéskor fizetsz, Te is vásárolsz, új tagokat toborzol, hogy aztán ők is toborozzanak, akár olyan áron is, hogy semmit nem adsz el, csak azok, akiket behozol.
Zepter: nem fizetsz (sőt, kapsz egy jó 615.000,. Ft értékű Bioptron PRO1-es lámpát), nem vásárolsz (ha mégis, ún. CK-s szerződésen belsős áron adják, vagy 40% kedvezménnyel), és az általad behozott új tag által behozott új tag után is max. gratulációt kapsz, esetleg ha saját irodát szeretnétek, belefizet a Zepter...
Ha a Zepter MLM lenne, még drágább lenne ott minden :D
"Irodai aszisztensi munkat ajanlottak, telefonálgatás, papírok atnezese stb."
Egyszerűen belehazudtak az arcodba. Tehát nem ferdítettek, nem színeztek, nem túloztak hanem patkány módon 15 percen keresztül HAZUDTAK az arcodba. Egy "interjúra" én is eljutottam, ahol ugyanezt csinálták. Pontosan tudta a hernyó hogy hazugság miszerint nem értékesíteni kell, pontosan tudta a hernyó hogy hazugság miszerint nem kell a rokonaink elérhetőségeit megadni, mégis HAZUDOTT bele az arcomba.
Én is jelentkeztem egy ilyen asszisztensi állásra még tavaly, majd a csoportos interjú után jeleztem, hogy engem érdekelne a munka, de amennyiben lehetséges, az értékesítés részt minimalizálnám, mert nem érzem a véremben :)
A tájékoztatót tartó úriemberrel meg is egyeztünk, hogy nekem többnyire csak bejáratott hívásaim lesznek, és így is történt. Nagyon kevés hideghívásom volt, az sem az a tukmálós fajta, inkább csak érdeklődés szintű, és többnyire tényleg csak adminisztráció volt a feladatom. A fizetés természetesen így nem volt csillagászati, de addig pont jó volt, amíg el tudtam helyezkedni a szakmámhoz illő helyen. Szóval nekem végülis jól sült el, remélem nem vagyok ezzel egyedül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!