NYME (Szombathely) vélemény?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a szombathelyi főiskoláról? Gépészmérnöki karra szeretnék majd jelentkezni..2015. jan. 23. 18:45
1/2 anonim válasza:
én a Természettudományi Karra jártam, szerettem, jó iskola, jó tanárok. Ha gépészmérnökire akarsz járni, akkor inkább Győrt ajánlom, ami úgy viszonylag a közelben van még. Szombathelyen nemrég indult a mérnökképzés, nincsenek hagyományai, megfelelő oktatók, kiépített laborok, kísérleti eszközök, stb. szempontjából nem tudom hogyan állnak. És az sem mellékes, ha munkahelyre jelentkezel, sok esetben az alapján választanak, ki hol végzett. Pl. egy BME szerintem más színvonal. BME-n a Gépész Karon tanultam, az pl. nem tetszett, nagyon elméletcentrikusak. Idén Győrbe jelentkezek, kíváncsi vagyok az ottani színvonalra , remélem nem fogok csalódni.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem még csak jövőre kell jelentkeznem, úgyhogy nagyon megköszönném, ha írnál majd, hogy Győrben milyen a gépészmérnöki.
2015. jan. 24. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!