Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jön mindneki, hogy egy pályake...

Jön mindneki, hogy egy pályakezdőnek a multi a legjobb hely. Akkor engem miért nem vesznek fel sehova?

Figyelt kérdés

[link]

A valóságban meg.

-Nem kapok választ

-Köszönjük a jelentkezését, de nem Önre esett a választásunk

Sőt ezt is megkaptam

-Az Ön személyisége nem egyeztethető össze vállalatunk szemléletével - emiatt mehetnék perre is, nem?

Az most mind1, milyen szektor, de kitűnően beszélem az angolt, diplomám is van. Nagyon kreatívnak tartom magam, szeretek a meglévő dolgok helyett új ötleteket kitalálni, és ezek működni is szoktak.

26/F

2015. jan. 23. 07:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, az önteltségből kellene visszavenni a siker érdekében...
2015. ápr. 20. 09:47
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem írtad ezt:

" Kedves Utolsó! Miért is?

Mert talán nem vagyok nyuszi?"

A többiek nagyon jól leírták szerintem. Ne ellenséget láss se bennünk, se a multik HR személyzetében.

Nekem diplomám még sajnos éppen nincs kész, "bukdácsolok" - avagy jó munkához idő kell. :-)

Angol erősen kell a munkámhoz de sajnos főleg beszédben nehezen, akadozva megy. Persze középfokú vizsgám van és amit akarok azt valahogy elmondom és igyekszem folyamatosan fejlődni.

Jelenleg a harmadik multinál dolgozom. Nagyobb szakmai kihívások és persze a több pénz miatt váltogattam.

A lényeg amit ebből ki akarok hozni: neked már kezedben a diploma, leírásod alapján sokkal jobban tudsz angolul mint én. Simán lehetne esélyed multinál dolgozni.

Ezért gondolom, hogy valami emberi jellemződ, talán a stílusod nem megfelelő. Esetleg az önéletrajzodon kéne változtatni.

2015. ápr. 20. 12:25
 13/14 A kérdező kommentje:

Amúgy már azt érzem, hogy csúnyán pályát tévesztettem.

Ha gép forgácsoló, hegetsztő, CNC gépkezelő lennék, már lenne munkám.

Angollal nincs bajom, napi szinten használom. Van pár külföldi ismerősöm neten :)

2015. ápr. 21. 07:12
 14/14 A kérdező kommentje:
*gépi forgácsoló
2015. ápr. 21. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!