Jön mindneki, hogy egy pályakezdőnek a multi a legjobb hely. Akkor engem miért nem vesznek fel sehova?
A valóságban meg.
-Nem kapok választ
-Köszönjük a jelentkezését, de nem Önre esett a választásunk
Sőt ezt is megkaptam
-Az Ön személyisége nem egyeztethető össze vállalatunk szemléletével - emiatt mehetnék perre is, nem?
Az most mind1, milyen szektor, de kitűnően beszélem az angolt, diplomám is van. Nagyon kreatívnak tartom magam, szeretek a meglévő dolgok helyett új ötleteket kitalálni, és ezek működni is szoktak.
26/F
Nekem írtad ezt:
" Kedves Utolsó! Miért is?
Mert talán nem vagyok nyuszi?"
A többiek nagyon jól leírták szerintem. Ne ellenséget láss se bennünk, se a multik HR személyzetében.
Nekem diplomám még sajnos éppen nincs kész, "bukdácsolok" - avagy jó munkához idő kell. :-)
Angol erősen kell a munkámhoz de sajnos főleg beszédben nehezen, akadozva megy. Persze középfokú vizsgám van és amit akarok azt valahogy elmondom és igyekszem folyamatosan fejlődni.
Jelenleg a harmadik multinál dolgozom. Nagyobb szakmai kihívások és persze a több pénz miatt váltogattam.
A lényeg amit ebből ki akarok hozni: neked már kezedben a diploma, leírásod alapján sokkal jobban tudsz angolul mint én. Simán lehetne esélyed multinál dolgozni.
Ezért gondolom, hogy valami emberi jellemződ, talán a stílusod nem megfelelő. Esetleg az önéletrajzodon kéne változtatni.
Amúgy már azt érzem, hogy csúnyán pályát tévesztettem.
Ha gép forgácsoló, hegetsztő, CNC gépkezelő lennék, már lenne munkám.
Angollal nincs bajom, napi szinten használom. Van pár külföldi ismerősöm neten :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!