Elvégeztem 2014 ben egy 1 éves CNC forgácsoló tanfolyamot de nem tudok vele elhelyezkedni senki sem alkalmaz pályakezdőt mit csináljak?
Figyelt kérdés
2015. jan. 20. 14:50
1/5 anonim válasza:
Próbáld gugliba beírni: pályakezdő cnc. Valszeg nem fizetnek sokat egy kezdőnek, de a lényeg, hogy legyen tapasztalatod.
2/5 anonim válasza:
Mindenképpen küldd el a jelentkezésedet azokra a helyekre is, ahova gyakorlottat keresnek. Jelölj meg egy alacsony fizetést, aminek, lehet, hogy nem tudnak ellenállni és mégis felvesznek. Lehet, hogy az első kétévben éhbérért fogsz dolgozni, de utána már mondhatod, hogy van gyakorlatod. Az is lehet, hogy senki nem jelentkezik rajtad kívül és azért fognak alkalmazni. Szóval az, hogy mi az elvárásuk, és mit kapnak, az két külön dolog. Ne add fel, próbálkozz és jó önéletrajzot írj, ami rengeteg motiváltságot, tanulni akarást tükröz.
3/5 A kérdező kommentje:
jólvan de az önéletrajzomra írjam a bérezést ? :D vagy állásinterjún mondjam?
2015. jan. 20. 22:26
4/5 anonim válasza:
Önéletrajzra írd, vagy egy konkrét alacsonyabb összeget vagy azt, hogy most elsődleges célod a gyakorlatszerzés és nem a fizetés nagysága, ezért alacsonyabb bérrel is megelégszel, és akkor majd ők mondanak valamit az állásinterjún.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Bár tőlem távol áll a CNC - najó, egyszer írtam rá egy programot a suliban! :D - , ahogy hallottam, kezdőként baromi nehéz. Viszont a jó szakemberekért kapkodnak. Ilyen ez.
A helyedben a fenti linken próbálkoznék. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!