Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyikkel tudnék jobban...

Melyikkel tudnék jobban elhelyezkedni? (ti melyiket választanátok? )

Figyelt kérdés

szociális és ifjúsági munka [ifjúságsegítő]

kommunikáció és média [moderátor]

Köszönöm a válaszokat előre is:)

2015. jan. 17. 18:02
 1/5 anonim ***** válasza:
63%

hát mindkettő olyan,amiből már Dunát lehetne fakasztani.

de ha választanom kéne akko szocmunka.

2015. jan. 17. 18:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Hm hát még én se tudom mi legyen :( mindketto az elten van.
2015. jan. 17. 18:35
 3/5 anonim ***** válasza:

KoMédia -> elnézést a kifejezésért, de a létező legnagyobb büfészak. Könnyű képzés minimális követelményekkel, kevés gyakorlati tudással, és kb. évi 1000x túlképzés van belőle a piaci igényekhez képest. Gyakorlatilag egyenes az út a Mekibe, vagy Burger Kingbe...

Szoc. munka -> szintén nem egy magas presztízsű képzés, de valamivel könnyebb vele elhelyezkedni szakmán belül, mint a KoMédia diplomával. Csak jelenleg a szociális ágazatban olyan bérek és munkakörülmények vannak, hogy talán krumplisütéssel jobban járna az ember...

Bocsi a lehangoló válaszért, de ha akarsz valamit az élettől, akkor mindenképp keress mást.

2015. jan. 18. 12:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos korlatoltak a lehetosegeim mert fel vagyok mentve matekbol is es ez 2 eves felsooktatasi szakkepzes az elten ezt ugy ereztem mind a kettot szivesen tudnam tanulni mert erdekele ez a szakma.. Es mar februarban le kell adni a jelentkezest.
2015. jan. 18. 13:06
 5/5 anonim válasza:
Menj el egy családsegítőbe, kérd meg hogy mutassák meg mivel foglalkoznak(elmondják neked az egész szakmát) olyanok dolgoznak ott úgyis akik szívesen segítenek. Ha tetszik akkor amúgy nem rossz a szociális, bár a bérek tényleg alacsonyak, de ahogy itt írták, azzel azért el lehet helyezkedni nagyobb erőfeszítés nélkül. Mindig van ahová keresnek, plusz ha külföld megfordul a fejedbe, akkor aranyat ér a szociális végzettség. De nézd meg, hogy te egyáltaln képes vagy e olyan körülmények közt dolgozni, azért itt minden nap a legproblémásabbakkal kell együtt lenned, dolgoznod.
2015. jan. 25. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!