Bulaz kérdése:
Ti melyik szakmát választanátok? Járműfényező, karosszérialakatos? Hegesztő? Melyikbe lehet könnyen elhelyezkedni? és melyik fizet a legjobban?
Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 14:14
1/4 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm, akinek az apukája hegesztő, sokat jár ki külföldre, legfőképp németbe dolgozni..
Olyan házuk van, hogy csak na..
Szóval én arra szavazok:)
2/4 anonim válasza:
Hát amit a legjobban szeretsz csinálni mert általában ahoz ért az ember a legjobban !
unokatesóm hegesztő 8 éve van kint külföldőn jelenleg 950-et kap kézhez és mindent fizetnek neki szállás kaja ... karosszériás komám fél éve ment ki több helyen is volt jelenleg németbe 650 et kap jól tud németűl!
3/4 A kérdező kommentje:
hegesztőként 950000ft? havi?
és kasznisként havi 650000ft? hol dolgozik?
:D mert az elég sok sztem
és milyen hegesztőként van kint?
2012. jan. 16. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!