Lehet esélyem elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
Decemberben végeztem gazdálkodás és menedzsment bsc szakon. Emellett sikerült megszerezni REFA pénzügyi controller bizonyítványt. A főiskola mellett 9hónapot dolgoztam egy bankba mint gyakornok. Sajnos a végtörlesztés miatt elbocsájtották, így munka után kell nézni. Ilyen erdményekkel sikerülhet munkát találnom.2012. jan. 7. 10:11
1/1 anonim válasza:
Most azt várod, hogy igen-t írjunk? Az, hogy az ember kap-e állást és mennyi idő alatt, az nem csak attól függ, hogy milyen végzettséged van! Ezt tudatosíthatnák már magukban az emberek. Az, hogy van már munkatapasztalatod, mindenképpen jó. De majd ha sikerült bejutnod 1-1állásinterjúra, ott kell bizonyítanod és ott,az kevés lesz, hogy "De nekem ilyen végzettségem van".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!