20 éves lány vagyok elegem van az életből sajnos állást nem találok, pedig nem vagyok egy csúnya lány 8 általánosom van az iskolát ott kellett hagynom. A szüleimtől külön élek. Az élettársammal de ő sem talál munkát. Hogy lehetne jobb?
Miből gondoljátok hogy Pesten él?
Ez meg hülyeség hogy 8-10 ezret fizetnek egy konyhán,hagyjuk már!
Kérdező,nem az a baj hogy nincs szakmád,egyszerűen nincs munka az országban!
Én érettségivel meg két szakmával kitörölhetem a s eggem!!!
Kérdező, ne haragudj de neked nem lehet segíteni, menthetetlen vagy....8 általánosod van, nincs mit enni, de ha azt javasolják jelentkezz gyárba vagy konyhai kisegítőnek azt mondod ezzel nem vagy előrébb. Miért, akkor mivel vagy, vagy mit várnál? Hogy elmondjuk hol tudsz pénz kiásni, vagy majd az égből odahull neked? Ha pénzt szeretnél azért dolgozni kell, és ezzel a végzettséggel csak ebben tudsz gondolkodni sajnos. Hiába mondom neked, hogy jelentkezz informatikus állásra, ha nem vagy kompetens.
Az ingyenes OKJ-van meg mi bajod, úgy őszintén? Ha munkaügyön jelentkezel rá, még fizetnek is érte, nem ez lenne az elsődleges? A pénz? Ok, hogy az okj-k se sokat érnek manapság de a te esetedben több mint ahol most vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!