20 éves lány vagyok elegem van az életből sajnos állást nem találok, pedig nem vagyok egy csúnya lány 8 általánosom van az iskolát ott kellett hagynom. A szüleimtől külön élek. Az élettársammal de ő sem talál munkát. Hogy lehetne jobb?
MÉG MINDIG NEM ÉRTIK A KÉRDÉSEM.
0-ÁN VAGYUNK,SE KAJA SE SEMMI ......EBBŐL HOGY INDULJAK EL?
Hát ennyi ésszel ne haragudj de másnak nem tudlak nézni.
A kérdésed kiírásában szerepelt, hogy nem nézel ki rosszul. A tanácsokat, hogy menj dolgozni, és járj ki egy szakmát nem fogadtad el.
Gondoltam akkor az m7-eset jó tanácsnak fogod tartani =/
Jelen pillanatban nem tudsz kölcsönkérni valakitől? Nem jár vmi segély nektek?
Kicsit hosszabb táv: hol laktok? Kertes ház? Ha igen, kezdd el megművelni a kertet: csomó zöldségetek, gyümölcsötök lenne.
Egyébként meg szállj le a földre, és ne pocskondiázz másokat. Te kértél itt segítséget, mi alternatívákat ajánlunk csak fel.
A net hemzseg az ingyenes OKJ-s tanfolyamoktól, nulla önerő kell, és támogatást is kapsz, ha eljársz.
Nem itt kellene habzó szájjal vergődni a jó tanácsok ellen, hanem bújni a netet, ha már free wifi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!