Van, aki 25 év körüli, de nem igazán volt még állása, (diákmunkát leszámítva) milyen ok miatt nem?
Figyelt kérdés
2015. jan. 11. 13:44
11/15 anonim válasza:
Mérnökinformatikusként végeztél és 80 ezerért gürizel gyárban? Na ilyenről még életemben nem hallottam. Rendesen tudsz programozni?
12/15 anonim válasza:
Én OKJ után 21 évesen kezdtem az egyetemet, csúsztam is, most 25 vagyok és a fél éves szakmai gyakorlaton kívül kb. itt állok értelmes tapasztalat nélkül.
13/15 anonim válasza:
Sokan nem tudják, hogy aki Budapestre jön dolgozni, jár neki havi 100.000.-Ft albérlettámogatás több, mint egy évig, igy tehát van módja munkahelyet keresgélni, mert Budapest nagy város és sok lehetőség van.
A támogatásról van a Lakásbérbeadók Egyesületének egy információs telefonja: 06-30-9225869
14/15 A kérdező kommentje:
utolsó, köszi!! ezt én sem tudtam!
2015. jan. 16. 17:37
15/15 anonim válasza:
Idén leszek 29 és eddig összesen 6 hónapot dolgoztam sajnos.
Nem lustaságból, vagy mert olyan jól megy a szüleimnek, hanem mert elég komolyan kényszerbeteg vagyok. Pszichiátrián is voltam többször, de itthon nem igazán tudják kezelni a problémát. Aggódom is mi lesz majd később a nyugdíjjal, meg stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!