Lenyúlják az erzsébet utalványunkat, mit tehetünk? Kit kéne értesíteni erről?
Szóval egy multi cégnél vagyok közvetítő álltatl és a cég minden dolgozónak adja a 8000 erzsébet utalványt, de a közvetítő cég 3 hónapig egyáltalán nem ad ki belőle semmit utána is 6 hónapig 1500 ft-ot majd ez után adják csak oda az összeset. A kérdésem az hogy milyen hivatalos szerv felé kellene ezt jelezni ? Mert nagyon sok pénzről van szó és ha már egyszer jár(mert a multi cég adja), akkor ne lopják már el tőlem...
köszönöm a válaszokat.
Az, hogy a multi "mit ad" teljesen irreleváns a kérdésben. A kérdés az, hogy mi szerepel a TE MUNKASZERZŐDÉSEDBEN! Ha ott nincs semmi, akkor örülj, hogy bármit kaptál.
Ha ott szerepel, hogy neked jár 8e erzsébet utalvány akkor lehet lépni.
Ne haragudj, de ha te vállalkozón keresztül dolgozol, mit foglalkozol azzal, hogy a céges dolgozók 8000 ft-ot kapnak?!
Ezeket a dolgokat honnan veszed?
Én vagyok a birka?! :-)
Nem én hőbörgök meg vitatkozok állítólagos dolgokon, te kis 34%-os kos :-)
Azt tudod, hogy te nem szerezhetsz tudomást más munkatársad fizetéséről? Akitől megtudtad, hogy ő ennyi Erzsit kap, ő még meg is ütheti a bokáját.
Mindenkinek annyi pénz jár, amennyi a szerződésében szerepel, sem több, sem kevesebb. Az egyének fizetése pedig titok, pont azért, hogy ne lázadozz, hogy te 1500-at kapsz, a másik dolgozó pedig 8000-et.
Nézd meg a szerződésedet, és csak akkor lázadozz, ha a szerződésedben az van leírva, hogy 8000 jár neked, de ezt nem kapod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!