Sürgős! (külföldi munka)?
Szerintem is fogadd el a külföldi ajánlatot, bár az összeg kicsit soknak tűnik ahhoz, hogy igaz legyen. De minden lehetséges.
A vendéglátóipar, különösen a pincérkedés az a szakma, amellyel a leggyorsabban bele lehet jönni egy nyelvbe. Úgyhogy ezzel a plussszal jönnél vissza, ha nem tartanának ott.
Sok sikert!
Szerintem menj!!! Én is most gondolkozom,hogy ki menjek e,de párom miatt nehéz döntés. Ne szalassz el egy ilyen lehetőséget,mert hidd el,később megbánnád! 3 hónap alatt a nyelvet simán megtanulod,ha még nem vagy túl jó,onnantól pedig simán találsz kint máshol is munkát,nem csak ott,ahova most mész,főleg nyáron! Na meg hogy szállást meg kaját is fizetik,neked tisztán megmarad a fizu,hülye lennél kihagyni!!
Utolsó válaszolónak üzenem,hogy ez "sajnos" teljesen reális kinti fizetés,hidd el,több családtagom is kint dolgozik!
Több évtizede élek Franciaországban, és mikor kijöttem, (még az "átkosból"), nem beszélvén a nyelvet, én is a vendéglátóiparban helyezkedtem el eleinte, ahogy egy kicsit belejöttem.
2500 eurót egy pincér ritkán keres, még borravalóval együtt is, különösen ha kosztja-kvártélya is biztosítva van. Ennyi egy elegáns étterem szakácsának a fizetése.
Úgyhogy nagyjából ismerem a helyzetet.
Ettől függetlenül, nem vonom kétségbe a kérdező lehetőségeit, azért is javasoltam, hogy ragadja meg az alkalmat.
Azért köszönöm az "üzenetedet"! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!