Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Manapság meg lehet élni...

Manapság meg lehet élni éretségi meg szakma meg ilyen hülyeségek nélkül? Ha válaszolsz pls ird oda neked mid van szakma éretségi stbb ty

Figyelt kérdés

2015. jan. 6. 19:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Ilyen helyesírással remélem nem fogsz megélni sehogy...
2015. jan. 6. 20:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy meg lehet. Kifejezetten vadásszák a munkaadók azokat, akik nem tudnak helyesen írni, nem beszélnek idegennyelveket, hiányosak az alapvető matematikai ismereteik és nincs szaktudásuk. Ha lenne egy cégem, rögtön megtennélek legalább csoportvezetőnek!

Ami van: érettségi, két alapszakos és egy mesterszakos diploma. Meg nyócátalános is.

2015. jan. 6. 20:23
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Műszaki diplomám van két nyelvtudással. Saját magam ura vagyok egészen más ismeretek birtokában. Tehát meg lehet élni akár 8 általánosal is. A szükséges ismereteket, információkat nem csak iskolapadban lehet megszerezni. Az igazán hasznos tudást én sem ott szereztem. Hasznos tudásom kb. 0,1 %-át az iskolapadban, 99,9 %-át pedig önszorgalomból odahaza szereztem. Aki önmaga ura akar lenni az úgyis tudni fogja mi az amit nagyon szeret csinálni, ez mindenkinél más és más. Az a 0,1 % / 99,9 % arány nem túlzás.
2015. jan. 6. 20:24
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
meg lehet,csak nem fogsz havi fél milliót keresni,hanem mondjuk csak 80at
2015. jan. 6. 21:46
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
Persze, sőt, még egyetlen szót sem kell tudni helyesen leírni. Csak éppen büntetik. Lehetsz betörő, kábítószer-kereskedő, bérgyilkos, és még számtalan pálya áll nyitva előtted. De lehet, hogy biztonsági őrnek még felvesznek, ott gyülekeznek, akik lusták bármit megtanulni.
2015. jan. 7. 09:18
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha semmid nincs akkor max. közmunkára fogsz kelleni, sajnos ez van. Ha fiatal vagy még, akkor tanulj! Nyelvet, szakmát és legyen érettségid is, mert az már egy alap. Jó van ahova nem kérik, de ha jobb helyre szeretnél bejutni, akkor alap! Nekem van 4 szalmám, érettségim és alap angolom. Itthon így sem boldogulok, hajóra szeretnék kijutni, most is tanulni fogom a nyelvet, mert nagyon sok azon múlik, mennyire tudsz beszélni és megérted e amit mondanak.

Hány éves vagy?

2015. jan. 7. 09:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
5-ös! Azért azt ne mond, hogy a vagyonőrök mind hü.lyék, meg lusták. Nekem is van őri végzettségem és nem egy diplomás kollégám volt, volt egy 50 év feletti tanár is köztük és nem egy nagyon intelligens, szakmával, érettségivel rendelkező emberrel találkoztam. Nem tudhatod miért végez őri munkát, mindenkinek meg volt a saját története, undorító, mikor így ítélkeznek a másik felett. Te hány őrrel beszélgettél? Vagy csak rájuk nézel és lenézed?
2015. jan. 7. 09:26
 8/11 A kérdező kommentje:
ty az értelmes válaszokat helyesírásomról kapcsolatban engem nem zavar És a koromról 17 vok jelenleg
2015. jan. 8. 21:18
 9/11 A kérdező kommentje:
Azt tervezem hogy otthagyom a sulimat a rosz légkör illetve társaság miatt átiratkozni nagyon nem tudok család problémák miatt
2015. jan. 8. 21:21
 10/11 anonim ***** válasza:

én is dolgoztam biztonsági őrként.

kereskedelmi érettségivel, villanyszerelői szakmunkás végzettsséggel, 2 idegen nyelv szakmai szintű ismerettel, alpinvizsga, B-C-s jogosítvánnyal.

ne álltalánosítsunk!!!!!

2015. febr. 22. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!