Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 30 évesen lelki válság? Mivel...

30 évesen lelki válság? Mivel foglalkozzam?

Figyelt kérdés
Régen természetesnek vettem, hogy dolgozni járok, miután megszületett a kislányom 3 évig voltam itthon vele. Most szörnyen nehezemre esik eljárni dolgozni? Gyomrom görcsbe rándúl, nem bírok enni, ki vagyok készülve teljesen. Alkalmatlannak érzem magam mindenre, nem tudom, hogy mi a nekem való munka. Nem bírom a munkahelyi stresszt. Volt valaki hasonló válságban? Van még értelme tanúlni valamilyen új szakmát? Állandóan töröm a fejem, hogy mihez kezdjek, tanácstalan vagyok.
2015. jan. 5. 20:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Eddig babáztál, valami gyerekekkel kapcsolatos munka? Gondolok itt pl. óvodai dadára vagy felügyelőre egy játszóházban, esetleg játékbolti eladó... Nem feltétlen kell mindenhez tanfolyam vagy diploma.

Szemezgess az interneten az állások között, hátha megtetszik valami, ami feldobja a kedved. Pályázd meg, veszítenivalód nincs.

2015. jan. 6. 10:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális igény, én is olyan munkát akartam, amit jobban szeretek. Ez a válság csak azt mutatja, hogy változásra van szükséged. Ha egyébként szereted a mostani munkádat, akkor kezdd el magad képezni benne, tanulj meg új dolgokat. Ha teljesen másra vágysz, akkor ajánlom a Hvg Karrieriránytű c. Könyvébòl az önismereti virággyakorlatot, nekem az segített kitalálni, hogy merre tovább.
2015. jan. 6. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!