Kinek mennyi a fizetése? Cafetéria? Milyen területen munkakörben? Mennyi munkaviszonnyal?
Figyelt kérdés
Anonim felmérés a cél.2015. jan. 3. 12:47
1/4 anonim válasza:
Pénzügyi szektor, munkakört nem mondok, júniusban fejeztem be az egyetemet, bruttó 300, 8 ezer Erzsébet-utalvány plusz csopélet bizt. és magánnyugdíjpénztár.
2/4 anonim válasza:
Egy légitársaságnál dolgozom, 3 hónapja, br. 190 ezer Ft plusz br. 250 ezer cafeteria.
3/4 anonim válasza:
Bruttó 137.600,-
Egyéb juttatás: kb. 6 éve nincs.
Munkakör: Gazdasági ügyintéző
Munkaviszony: 28 év
Terület: Építőipar
Megye: Komárom-Esztergom
Képzettség: 3 szakma középfok + 1 szakma emeltszint. Mindet használom is.
(Siralmas nem? Hozzáteszem: a vezetőség, tulajok vígan élnek. Éppen ezért idén elhagytam a pályát több alapfizetésért, kevesebb munkáért, negyedéves prémiumért, cafeteria-rendszerért.)
Még nem bántam meg...:)
4/4 A kérdező kommentje:
Igen jól tetted. Én is 8 évig ennyiért melóztam.
2015. jan. 4. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!