Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megérni mentőzni menni külföldre?

Megérni mentőzni menni külföldre?

Figyelt kérdés
Magyarországon nem túl jók a viszonyok és külföldön gondolkodtam.

2015. jan. 3. 01:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Van egy angol ismerősöm (inkább a párom barátja) aki most megy mentőskiképzésre, tanfolyamra. (mivel most van felvétel)

Kérdeztük tőle, hogy anyagilag megéri-e neki. Kiderült, hogy a fizetése mentősként kevesebb lesz legalább 300-400 fonttal mint amennyit keresett egy irodai munkával Ott olyan 1700 fontot keresett..

Nos, hogy megéri-e? Ki tudja? A srác átment mentősnek jóval kevesebb pénzért is. Én nem mennék, mert ha mentősként 1200-1500 font körül keres akkor annyit keres mint én a nyomdában, és még felelősség sincs rajtam mint egy mentősnek..az időbeosztásról nem is beszélve.

2015. jan. 3. 01:26
 2/3 anonim ***** válasza:
40%
Megéri, mentek ki már páran mentősnek Angliába, németbe is. Ha nem érné meg,nem mennének. De jobb szerintem, ha magad jársz utána, mint, hogy így ismeretlenként mondjon valaki véleményt, aki kint van az nem GyakoriKérdésezik, hidd el! Nézd meg mennyit lehet kint keresni, mennyi a megélhetés, kb. hogy jönnél ki és az itthoni viszonyokhoz hasonlítsd össze.
2015. jan. 3. 09:10
 3/3 Armand B. válasza:
70%
Menj Svájcba rohadtul megfizetnek.
2015. jan. 3. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!