Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kik dolgoznak január elsején...

Kik dolgoznak január elsején és másodikán?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm dolgozott január elsején és másodikán is.

Nem tudom mit dolgozik, csak azt tudom, hogy valami irodai munkát végez, valami távközlési cégnél.

Hogyhogy ők dolgoznak ilyenkor? Milyen cég lehet ez?

2015. jan. 2. 21:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy call centeres.
2015. jan. 2. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

sokan dolgoznak. A párom is dolgozott 1-én és ma is. Sőt ő dolgozott 25-26 is. Technikus egy vasútvállaltnál, és ott mindig kell valaki, hogy bent legyen

Dolgoznak a busz vezetők is.

Én is dolgoztam tegnap meg ma is. Én ápolónővérként a kórházban. Így jött ki a beosztásom..

3/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze igazán megkérdezhetnéd, hogy mit dolgozik. Kétlem, hogy megharagudna...
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
'Irodai' munka pl. az uzemeltetes. Valakinek bent kell lenni ilyenkor is, a szerverek, kozpontok is 0-24 mennek.
2015. jan. 2. 21:44
 5/9 anonim ***** válasza:
72%

Ügyvédként én pl. akkor dolgozom, amikor kell. Ez esettől függően bármikor lehet, pl. munkaszüneti napon is.

Sok olyan munkakör van, ami úgymond szabad, de a szabadság kétirányú: van olyan, amikor egész egyszerűen nincs hétvége, nincs ünnep. Cserébe van olyan, hogy napközben el tudok menni pl. fodrászhoz, mert épp van pár szabad órám.

Szeretem a kötetlen munkaidőt, annak minden hátrányával együtt. Most idén pont szerencsém volt, és viszonylag hosszú pihenésem volt karácsony környékén (csak összesen két nap munkával az ünnepek alatt), de ezt úgy sikerült összehozni, hogy előtte másfél hónapig napi 10-12 órát dolgoztam, sokszor hétvégén is. Valamit valamiért. :)

2015. jan. 2. 22:05
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
patikákban is van ügyelet, szóval ott is kell lenni valakinek. Orvosi ügyelet is van.
2015. jan. 2. 22:31
 7/9 anonim ***** válasza:
72%
Lehet túlóráztak. Én is dolgoztam ma (irodában), így év vége/eleje felé sok munka összegyűlt.
2015. jan. 2. 22:36
 8/9 anonim ***** válasza:
54%
Nekem unokabátyám Szilveszter este is dolgozott.
2015. jan. 3. 10:06
 9/9 anonim ***** válasza:
A pincérek is dolgoznak, a szakácsok is.
2015. júl. 14. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!