Kik dolgoznak január elsején és másodikán?
Egyik ismerősöm dolgozott január elsején és másodikán is.
Nem tudom mit dolgozik, csak azt tudom, hogy valami irodai munkát végez, valami távközlési cégnél.
Hogyhogy ők dolgoznak ilyenkor? Milyen cég lehet ez?
sokan dolgoznak. A párom is dolgozott 1-én és ma is. Sőt ő dolgozott 25-26 is. Technikus egy vasútvállaltnál, és ott mindig kell valaki, hogy bent legyen
Dolgoznak a busz vezetők is.
Én is dolgoztam tegnap meg ma is. Én ápolónővérként a kórházban. Így jött ki a beosztásom..
Ügyvédként én pl. akkor dolgozom, amikor kell. Ez esettől függően bármikor lehet, pl. munkaszüneti napon is.
Sok olyan munkakör van, ami úgymond szabad, de a szabadság kétirányú: van olyan, amikor egész egyszerűen nincs hétvége, nincs ünnep. Cserébe van olyan, hogy napközben el tudok menni pl. fodrászhoz, mert épp van pár szabad órám.
Szeretem a kötetlen munkaidőt, annak minden hátrányával együtt. Most idén pont szerencsém volt, és viszonylag hosszú pihenésem volt karácsony környékén (csak összesen két nap munkával az ünnepek alatt), de ezt úgy sikerült összehozni, hogy előtte másfél hónapig napi 10-12 órát dolgoztam, sokszor hétvégén is. Valamit valamiért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!