Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Linamarhoz milyen feltételek...

Linamarhoz milyen feltételek szükségesek?

Figyelt kérdés
Géplakatos elégséges végzettségel, 20 évesen, semmi tapasztalattal, mennyi esélyem van rá, hogy alkalmazanak Orosházán a Linamar Hungary cégnél? ,5 éve végeztem a suliban és azóta egy Olasz müanyag frőccsőntő cégnél dolgozom, de itt nem tervezhetek életet bekellet láttnom, hiába is szeretek itt dolgozni. Olvastam, hogy a Linamarnal Karbantartó Géplakatost keresnek, nem tudom megmerjem-e próbálni?
2015. jan. 2. 17:00
 1/5 A kérdező kommentje:
Elírtam, 2,5 éve dolgozom, bocsi
2015. jan. 2. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Megpróbálni mindig megéri, csak rakj össze egy jó önéletrajzot. Hívtak már több interjúra is, kedvesek a HR-esek, szimpatikus a cég.
2015. jan. 5. 23:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Hali, és azt nem tudod mennyit fizethetnek vajon? Kedden megyek tesztet írni ha megyek... de nem tudom itt merjem-e hagyni azt a helyet ahova nagyon jól beilleszkedtem, de előre nem tervezhetek. Ha minden igaz CNC gépkezelő lennék mint betanított munkás, de közben meg Géplakatos szakmám van.
2015. jan. 7. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs. Majd ha szimpatiusnak találnak, úgyis szóba fog kerülni. Amíg nem írtátok alá a szerződést, addig tartsd meg a mostani állásod, úgyis beszélni fogtok arról, hogy mikor tudnál kezdeni, mennyi a felmondási időd és hogy ahhoz tudnak-e alkalmazkodni, szóval a váltás miatt nem maradhatsz munka nélkül.
2015. jan. 7. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha láthóan is fiatal és fürge vagy, valamint kellően okos de szörnyen naív akkor jó eséllyel felvesznek. Aztán ameddig bírod és ki nem hullik a hajad és minden fogad a savaktól.
2017. okt. 27. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!