Mennyi pénz kellenebiztosan havonta, hogy teljes mértékben el tudjam látni magam?
Szeretnék az orvosi egyetemen tanulni jövőre, viszont mindig a szüleimmel éltem, ők láttak el, sosem fizettem semmit.
Van egy lakásunk Budapesten, így albérletet nem kellene fizetnem.
Rezsije 50/hó kb, de ezen kívül mire számoljak még és mennyit?
Mosópor, tisztálkodó szerek, élelmiszer, ruhák, tankönyvek, minden!?
Szeretek jómódú lenni, kaján nem spórolni, márkás dolgokat venni, azonban nem vagyunk egyáltalán gazdagok, havi 100 ezer ft is rettentően nagy kiadás lenne a családnak, azonban én is be tudnék segíteni nekik.
Ha a lakhatást nem számoljuk, a rezsit sem, akkor ezen kívül mennyi pénzből lehet megélni havonta?
Vegyük figyelembe, hogy most vagyok fiatal, havonta 2-3x jó lenne elmenni valahova, az orvosis könyvek használtan is drágák és valami sport is kellene, ami elvisz minimum 5-10 ezret.
Testépítek jelenleg, de rettentő költséges, erről gondolom le kell mondanom ha felköltözök..
"Mindenkinek szüksége van napi 350g (4-5 szelet) csirkemellre"
Néha mondjuk elmehetnél ám vásárolni is (látszik, hogy csak anyu főz rád..). 350 gramm csirkemell az egy FÉL csirkemell, vagy két fél, ha "csibéket" vágtak.
egy fél csirkemell 230g.
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek_..
Ebből lesz 3 szelet. 350g az ennek minimum másfélszerese. Az 4-5 szelet.
Amúgy okos vagy, meg minden... igazad is van. Csak úgy eszembe jutott...
Amúgy igaz hogy az 50g az egy átlag. Még jó, hogy a 1.00 g per kg az viszont mindenkire igaz. Bár mindenki ilyen okos lenne, mint te! Mennyire máshogyan élhetnénk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!