Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak az én családom olyan,...

Csak az én családom olyan, hogy ellenzi azt, hogy Bp-re megyek dolgozni?

Figyelt kérdés

Sajnos ahol élek nem találtam munkát fél évig, viszont Pesten 2 hét alatt sikerült a dolog. Már amikor csak tervben volt, hogy Pesten nézelődök munka után is balhé volt, amikor meg kiderült, hogy alakulóban van és meg is kaptam a melót, na akkor is kaptam a pofámba a hideget... meleget sajnos nem. Most, hogy lakást is találtam, és jövőhéten költözöm is hát... áll a bál, a rokonság egy része kioszt, csak a sz*rt hallgatom a közeli rokonoktól.

Amíg itthon voltam végig azzal terrorizáltak lelkileg, hogy miért nincs munkám? mikor lesz már munkám? keresek én egyáltalán munkát? (persze kerestem, de inkább sikertelenül). Most, hogy sikerült Pesten találnom, habár fel kell hogy költözzek, csak az megy, hogy nem mehetek el, nehogy már elmenjek, huzzogatja mindenki a szemöldökét meg cümmög.. mi ebben a logika? Én meg csak éjjel nappal sírok -e miatt a terrorizálás miatt...

2015. jan. 1. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:
5%
Szerencsés vagy, hogy van családod.
2015. jan. 1. 20:49
 2/3 anonim ***** válasza:
91%

Sajnálom, próbálj meg nem foglalkozni vele. Az ember nem mindig tud válogatni (mi Pest mellett lakunk az ismeretségi körömmel, ott is szeretnénk dolgozni mindnyájan, de pl a tesóm Székesfehérváron talált munkát, az egyik barátnőm Pécsen). Nem köthetek magukhoz, felnőtt, önálló ember vagy. Majd megbékélnek vele.

Gratulálok a munkához! :)

2015. jan. 1. 20:50
 3/3 SullaFelix89 ***** válasza:

Fáj nekik, hogy most már nekik kell végezni a házimunkát.

Gratulálok az új munkához és az új élethez.

2015. jan. 2. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!