Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szabályos angolul beszélő és...

Szabályos angolul beszélő és nem beszélő alkalmazottaknak ugyanannyi bért adni egyazon munkakörben?

Figyelt kérdés

Én többek között beszélek angolul, és meg is követelik a munkahelyemen, hogy használjam. Ugyanitt, ugyanebben a munkakörben vannak olyanok is, akik egyáltalán nem beszélnek, és mégis pont ugyanannyi fizetést kapnak miközben csak magyarul kell beszélniük, én meg szenvedhetek folyamatosan az angolul beszélő (vagy ami rosszabb nemigazán beszélő...) külföldiekkel.

Nem kéne ilyenkor valami nyelvi pótlékot adni a nyelvet beszélő alkalmazottaknak, ha már kötelezve vannak a nyelvtudás használatára?

2015. jan. 1. 20:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
szerintem ki**szott igazságtalan és felháborító, csak azt nem tudom, hogy mit lehetne csinálni... én mivel hatalmas igazságérzettel rendelkezem, biztos hogy nem tudnám ezt az állapotot feldolgozni, és ha nem lenne valami változás, akkor egyszerűen muszáj lenne lépnem valamerre
2015. jan. 9. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!