Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki dolgozik Mc Donald's-ba?

Valaki dolgozik Mc Donald's-ba?

Figyelt kérdés
ha igen, milyen "poszton", és milyen fizetéssel, milyen beosztásban?
2010. febr. 3. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:

én dolgoztam, hidd el mindenbe belekóstolsz majd, tehát leszel kasszás, konyhás, vagy felmosó (lobbis). Raktáros is lehetsz még, de ahhoz nagyon kell tudnod mindent. Raktárosként magasak az elvárások a fejesek mindig ellenőrzik az étteremláncot a központból. Ha valami raktárosi elégtelenség van akkor az a te fizetésed bánja.

Legyél akár kasszás, konyhás vagy lobbis, a fizetésed reggel 400 ft, délután 480, este 560. De ez a diák bérezés. A normál dolgozokét azt én sem tudom. Az viszont biztos, hogyha oktatóként neveznek ki, mert nagyon okos vagy és jól végzed a munkád akkor a fizetésed is nő pár forintot. Nem sokat, kb 20ft! Tudnom kellene, hogy diákmelóként akarsz vállalni munkát, vagy rendes dolgozóként.

Ha diákként akarsz, akkor a szerződésben meg fogják fogalmazni, hogy heti 24 órát le kell dolgoznod, ami heti min 4óra/nap. Ezt úgy is elmondják.

2010. febr. 3. 23:49
 2/5 anonim ***** válasza:

óóó és rang úgy alakúl, hogy

1. konyhás v. raktáros

2. oktató

3. menedzser

4. étterem vezető

Eddig össz. 9 menedszerel dolgoztam együt. Ebből 7nek nagyon magas az egója. Nem tudom mire fel.

Több mint 1 évig dolgoztam ott és elég volt ahhoz, hogy egy életre megutáljam a mekit.

2010. febr. 4. 00:01
 3/5 A kérdező kommentje:
szóval, 17 vagyok (fiú), szakács tanuló (tudom itt nem nagyon tanulnék semmit a szakmámhoz kötődően :DD) de mellette egy elég jó étterembe töltöm a tanulóidőmet, na ott kapom az alap "fizut" ami 12ezer ft. 10 napra, de örülök hogy egyáltalán kapok, mert más dolgozik még suli időbe is és nem kap semmi pénzt. nekem minden rendben van a helyemmel. na visszatérve a témára, diákmunkát vállalnék ott. mivel csak 7 órát dolgozhatok 18 alatt, ezért azt le is dolgoznám. ha van ilyen lehetőség.
2010. febr. 4. 21:32
 4/5 anonim ***** válasza:
heti 24 óra a minimum, 18 alatt nem dolgozhatsz 22óráig. Ne kérdezd, hogy miért nem. Mondom, hogy magad alakítod a beosztást, de úgy alakítsd, hogy min 24 óra legyen meg a héten. Minél előbb jelentkezz, ott elmondanak mindent.
2010. febr. 5. 19:37
 5/5 A kérdező kommentje:
szóval a minimum az 24h.. rendben. felkeresem majd azt akinek ez a hatásköre...
2010. febr. 6. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!