Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tényleg létezik Magyarországon...

Tényleg létezik Magyarországon olyan munkahely, ahol az ember a tudásáért nettó 500 ezer forintot is keres?

Figyelt kérdés
Sok válaszban olvasom, hogy tanulj informatikát és az iskolából kikerülve százezreket kereshetsz pályakezdőként. Ez tényleg így van?
2014. dec. 27. 12:57
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
83%
Ha van munkád és meg vagy elégedve vele, akkor örülj neki! Sokan meg semmi munkához nem jutnak hozzá. Minek akarnál váltani, ha elégedett vagy a mostani helyeddel?
2014. dec. 27. 14:28
 12/30 SullaFelix89 ***** válasza:
42%
Látom van itt pár frusztrált fax akiknek fáj az igazság, hogy szorgalommal és tudással itt is lehet keresni ennyit azért lepontoztak......
2014. dec. 27. 14:31
 13/30 anonim ***** válasza:
55%

5-ös

minősített forrasztó nincs.

de itt egy idézet innen a gyakoriról-

'Magyarországon 600.000ft bruttó a plafon ami elérhető ebben a szakmában.

Ma már olyan profi pajzsok és védő felszerelések vannak (klímáspajzs pl) 1% alatti a hegesztés miatt kialakuló betegségek elfordulása.

Külön kel venni a hegesztői papírral rendelkezőket és azokat akik valójában is tudnak hegesztetni.

Még az egyik napi 8ból 10 órát dolgozik 130 bruttóért a másik órákat tölt előkészülettel egy 30 peces hegesztéshez. ami után szintén 1-2 óra elellenőrzés ultrahang esetleg röntgen.

Minden szakmának van alja és csúcsa azt hogy te milyen szinten műveled a szerint fognak megfizetni.

üdv egy hegesztő (490.000ft bruttó)

ui: nálunk 1.700.00ft-os gépek vannak.'

2014. dec. 27. 15:10
 14/30 SullaFelix89 ***** válasza:
52%
Jó 600 bruttó az kb nettó 400-420 plusz ugye még némi cafateria aztán meg is van az 500 kiló, ha annyira szőrszálat akarsz hasogatni.
2014. dec. 27. 15:13
 15/30 anonim ***** válasza:
70%
Bp-n a szellemi munkánál nem abszolúte nem ritka az 500e nettó.
2014. dec. 27. 15:57
 16/30 anonim ***** válasza:
27%
Létezik, multi cégnél, pénzügyesként kb. ennyit keresek.
2014. dec. 27. 16:04
 17/30 anonim ***** válasza:
66%

Senkit nem akarok megsérteni, de aki azt mondja, hogy csak s*ggnyalással lehet sokat keresni, az hülye vagy nem vallja be magának, hogy simán lehetne jobb helyen, ha kicsit is megdolgozna érte.

Nekem egy retek mechatronikai technikusim van, amivel jelenleg 190-200 nettót+ cafit kapok, totál pályakezdőként, Kelet-Mo.-n(mivel most kezdtem, így a beosztásomban a legkisebb fizetési osztályban vagyok, de ebben a pozícióban még 2 szintet tudok előrelépni pénzügyileg). Másik helyen 350 bruttó+cafi+céges autó+teló+laptopot kaptam volna, ha lenne jogsim, de sajnos nincs így buktam azt az állást. Bp.-n és általába. nyugaton ennél többet fizetnek.

2014. dec. 27. 16:10
 18/30 anonim ***** válasza:
27%
Jó referenciával rendelkező pénzügyesek, közgazdászok, mérnökök, informatikusok simán kereshetnek ennyit. Nekem volt osztálytársam apja keres ennél többet (500+ ezer Ft, nettó) programozóként. Egy nemzetközi cégnél, a szerverek biztonságáért felelős csoport főnökeként dolgozik.
2014. dec. 27. 16:17
 19/30 A kérdező kommentje:
Nekem is mechatronikai technikusi végzettségem van, én Győrben dolgozom, nem az Audiban. Csak az érdekelt, ha továbbtanulásra adom a fejem, akkor tényleg tudnék is többet keresni, vagy csak egy papírral lenne több a fiókban. Ez még egyenlőre csak terv, nem tudom mit hoz majd a jövő. Köszönöm a sok választ.
2014. dec. 27. 16:55
 20/30 anonim ***** válasza:
51%

"Jó referenciával rendelkező pénzügyesek, közgazdászok, mérnökök, informatikusok simán kereshetnek ennyit. Nekem volt osztálytársam apja keres ennél többet (500+ ezer Ft, nettó) programozóként. Egy nemzetközi cégnél, a szerverek biztonságáért felelős csoport főnökeként dolgozik."

Azt szerintem senki sem állítja, hogy 10+x év szakmai tapasztalattal, vezető beosztásban ne lehetne ennyit keresni, de egy sima beosztott nem kap ennyit, egy pályakezdő meg pláne nem.

2014. dec. 27. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!