"Az értékesítés egy szakma."
Ja kb annyira, mint a befektetési tanácsadó, meg az ingatlanügynök, vagy a prostituált.
Kedves 46 %-os!
Én megértem, hogy nem kell sok ész az üzlethez, és mivel neked nincs is sok, ezért azt hiszed, hogy mindenkinek megy, de ez nem igaz. Ha ész nem is feltétlenül kell hozz (bár nem árt), de kell egy olyan rátermettség, életszemlélet, kommunikációs képesség és valljuk be, pofátlanság is, ami nem mindenkiben van meg. Az is hülyeség, hogy bárki bármit meg tud tanulni. Neked sincs mindenhez érzéked, még ha te azt is hiszed magadról.
15-ös akkor vásároljad azokat a csúcsminőségű termékeket, ha annyira jól megy neked, gondolom az ilyen csodálatos SZAKMÁBÓL gazdagodtál meg, hisz mi másból is. Én rühellem az összes hasonló céget és hirdetőket, meg akik váratlanul felhívnak a marhaságaikkal és nem lehet lelőni, hogy fogja már be, mert nem érdekel, nem veszek semmit. Csak akkor van csend, ha lerakom a telefont és nekik ez sem elég, mert valamelyik másik kedves üzleti társa vagy tudom is én kije felhív ugyan azzal a dumával. Meg kellemes érzés amikor az ember arcába másznak, hogy csak egy 5 percre hallgassam meg, stb., stb. Undorító az egész. Tiszta csövezés. Akiknek van igazi érzékük az egészhez, azok már rég a háttérből irányítanak és várják ezt a sok szerencsétlen munkanélkülit, hogy jöjjön és adja el a semmijüket jó drágán, tök mindegy az hogy milyen szolgáltatás, lehet az bélrák szűréstől egészen a biztosításig, vagy egy csodatevő gépezetig, tök mindegy csak dja el. Csinálnak egy semmire való, hablatyal járó "tanfolyamot " is ahol elviekben felkészítenek és aztán dolgozzál nekik és akkor részesedsz a jutalomból, ha sikerült eladnod a fantasztikus terméküket 40 nyugdíjas, hiszékeny embernek.
Egyébként egyszer voltam egy call centeres állásinterjún (megfogadtam soha többet). 3 fordulós volt a felvétel. 2. felvonáson elém raktak egy tollat és az volt a feladat ruházzam fel a tollat olyan tulajdonságokkal akár mikkel amivel eladhatóvá tehető, fantáziámra van bízva. Hát én teljesen kiakadtam, hogy ez most mi a fax. Tehát ez azt jelenti, hogy majd nekem össze, vissza kell hazudoznom egy adott termékről, hogy azt eladhassam? Mondtam nekik sajnálom, de erre én alkalmatlan vagyok és nem akarok ilyen munkát csinálni, hogy folyékonyan hazudozzak embereknek és húzzam ki a pénzüket a zsebükből és udvariasan elköszöntem és leléptem. Azt hittem ezzel le is van zárva, tovább nem érdekel és azt hittem ők is engem elfelejtenek, de erre az nap este felhívtak, hogy menjek be a 3. fordulóra is. Hát mondom mi van? Nem jött össze elég ember? Még is csak kellettem volna nekik, úgy hogy egy műanyag, gagyi tollat sem tudtam eladni és felruházni hamis tulajdonságokkal? Érdekes, de nem mentem el. Keressenek erre alkalmas, hazudozni szerető, erkölcstelen embereket, van elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!