Milyen másodszakmát lenne érdemes tanulni?
Figyelt kérdés
Van 250ezer Ft-om amit valamiféle tanulásba szeretnék fektetni. Abba a szerencsétlen helyzetbe vagyok, hogy érettségi után egy olyan szakmát tanultam, amire rájöttem időközbe hogy se kedvem se érzékem hozzá. Nem is vállalnék ilyen munkakört mert nagyon bizonytalan vagyok benne. Viszont így szakma nélkül úgy érzem elég reménytelen az élet elé állni. Ti mit javasoltok?2014. dec. 24. 20:14
11/13 anonim válasza:
Ha van hozzá kedved, akkor szakács, vagy cukrász okj-val nettó 1300 eurot meg tudsz keresni. A képzést el tudod végezni Munkaügyin keresztül díjmentesen. Inkább nyelvre gyúrj rá egy kicsit,ha indokolt azután jelentkezz ide a november 15-el induló tanfolyamra:
Az ezzel keresett és félretett pénzből, meg ha van kedved az informatikához -ami tényleg jó perspektíva lehet - komolyabb szinten levelezőn is el tudod végezni főiskolán, vagy egyetemen. Ami mellé az Oracle is hirdet évente kétszer szemináriumi képzést, elhelyezkedési lehetőséggel.
12/13 anonim válasza:
#9: felsőfokú OKJ végzettségem van, és elég sok céghez (legyen ez multi, vagy kisvállalkozás) bőven elég ez a végzettség is
13/13 anonim válasza:
#12 megkérdezhetem milyen végzettség és milyen munkakörök? Nem kötekedés, csupán kíváncsiság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!