Szerintetek ez így lehetséges vagy is így megtudom oldani az anyagi gondjaimat a közeljövőben? Sokat számítana?
Állj rá a nyelvtanulásra, angol. Üzletemberképző nem ér semmit, úgy, hogy a te helyedben már el is vetném.
Vannak olyan szakmák is amikhez elég a 8 általános.
Sok sikert a megvalósításhoz.
Az üzletember képző sem garancia arra, hogy abból utána meg fogsz élni. Sőt, nem is nagyon látom, hogy hogyan. Akik komoly üzletemberek, azok már ennyi idősen elkezdték a Közgazdasági Egyetemen a tanulást, mire te odaérsz, hogy érettségizel, ők már végeznek. Sőt úgy végeznek, hogy valószínűleg már egy vagy két nyelven magas szinten beszélnek, esetleg külföldön is tanultak.
Én úgy gondolom, hogy mindenki legyen tisztában a képességeivel és a korlátaival, én sem álmodhatok balett-táncos karrierről, mert esélytelen.
Szerintem jobb lenne, ha találnál egy olyan szakmát amiben nagyon jó leszel. Az érettségi is persze kell, arról ne tegyél le, de ha egy szakmában jó hírnevet szerzel, akkor abból jól meg tudsz élni.
Ha jó szakember vagy, akiről elterjed, hogy pontosan és ügyesen dolgozik, akkor lesz megrendelésed bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!