Mennyi fizetés a reális a következő feltételekkel SSC nél?
Szoval Junior GL accountantként dolgozok egy SSC nél. Gyakorlatilag Seniori munkát végzek Juniori fizetésért, ugyanis annak a feladatát vettem át aki felmondott előttem, csak ő senior volt.
Megkerestek már, linkedinről másik SSC-ktől hogy interjúra menjek, illetve ismerősöm folton hív vissza a régi helyemre, annyit elárulok róla, hogy az egyik nagyobb SSC Budapesten.
Nagyjából tudom mik a lehetőségek, olyan 350 körül amit most csinálok, a következő szint már ennél fentebb van ha jól sejtem, de ha mégis elmegyek egy interjúra nem tudom hogy lőjjem be a sávokat. 450-500 közé tenném a dolgot. Ha jobban belegondolok, azért ez nem olyan sok, tekintve hogy szenior könyvelőként se keresnek az emberek kevesebbet + a magyar cégek még rosszabbul is fizetnek.
tehát a 450-500 bruttó mennyire reális ?
Egyrészt; ha Ő hív és a pozíció senior, akkor meg lehet kockáztatni - szerintem reális. Legfeljebb; mielőtt mondasz valamit, az előtt érdeklődsz a pozícióhoz rendelt keretről. Ha ismerős, akkor tuti segít és mond valami irányszámot.
Másrészt: irigyellek. Még csak egy junior pozíciót sem tudok összeszedni 350-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!