Mennyi fizetés reális?
Szeritetek mennyi fizetés reálisegy asszisztensnek?
Feladatai :
hetente 40-50 időpont leegyeztetése telefonon,
a naptárak összeegyeztetése
Bp-en egyik pontból el kell vinni másik pontba iratokat, vagy elmenni kávéért..stb
Néha egy kis adminisztráció, digitalizálás
Heti 2-3 nap, egyszerűsített foglalkoztatással
Én akarok munkát adni:)
Az utazasi költséget nem hiszem, hogy egy diáknak szokták fizetni
Nekem sosem fizették, sőt, soha egy munkahelyemen sem.
Szeretnék korrekt lenni, de heti 2 napért nem fogom a havi bkv bérletet állni az biztos.
Azon a két napon is, 10-11 órára Kell bejönnie, 5-6 körül vége is a munkaidőnek.
30-40 e ft körül gondoltam egyébként, 4000 napi bérért, ha nem 8 órát kell maradnia. Ezek szerint reális.
Én arra az utazási költségre gondoltam amit MIATTATOK fog keletkezni. Mint ahogy írtad is
"Bp-en egyik pontból el kell vinni másik pontba iratokat, vagy elmenni kávéért..stb" (plusz még ugye a munkahelyre is be kell járni)
Azon az amúgy se túl sok 30e Ft-on utazgasson még ?
Szóval kapjon kézhez havonta 10e-et ? Hát nem tudom mennyire emberi.
Nem kell a heti 2 napért egész havi bérletet/benzint kifizetni ki lehet ezt számolni arányosan is.
A telefon költségeire azért nem térek ki mert gondolom irodai telefonról fog történni az egyeztetés.
Benzin Bp-en? A kisföldalattival kell 6 megállót ingázni ha valamit át kell dobni az egyik irodából, a másikba, 20perc oda-vissza... Kávéért a konyhába, vagy max a szomszédba átmenni.. És ez csak az esetenként, nem mindig.
A minimálbér nettó 66e ft heti 5 nap 8 órára minden juttatás nélkül fizikai munkával.. Én heti 2 napra ahol 5-6 órát kell dolgozni, fizetek kézbe 30-at 35-öt, úgy, hogy nem kell megszakadni 50 időpontot leegyeztetni, nem naponta, hanem hetente, ha megvan, akkor részemről mehet útjára, esetleg, mint irtam, ha nincs nekem időm átvinni a másik irodámba néhány dossziét, szerződést, akkor hazafele dobja át...ennyi a feladat. Nem megélhetést nálok, hanem diákmunkát, vagy keresetkiegészítést, vagy gyeses kismamának kiegészítést/ akár a gyereket is hozhatná, mert lenne saját kis iroda helyisége, ha kell.
Már előtte írták, hogy kb a felepénz reális, szeritem is, csak kíváncsi voltam pár véleményre.
Nyugodtan leírhatod ezek után is, az allásra helentkezőknél úgyis kiderül, hogy jó-e vagy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!