IT helpdesk munka (call center) felvettek, de nem megy nekem, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Idegen nyelvű IT helpdesk (SSC) munka multinál, felvettek, de egyáltalán nem érzem, hogy ez menni fog nekem. A nyelvtudásom is elmarad a többiekétől, annyira rosszul érzem magam, mit tennétek a helyemben? Hetek óta ott vagyok de valójában hiába nyomják a tréningeket, semmit nem tudok belőle lényegében megtanulni. Teljesen kivagyok. Otthagyjam a fenébe?2014. dec. 21. 14:59
1/7 anonim válasza:
Szerintem ne, amíg őket nem zavarja, addig téged se zavarjon. Ha nem vagy jó, majd elküldenek úgyis. Addig meg próbáld meg, hátha belejössz.
2/7 anonim válasza:
Hagy ott őket a francba!
Munkanélküliként szép az élet!
3/7 Manukineko válasza:
Szia!
Én is IT helpdeskes vagyok, franciául.
Szerintem ha két hét alatt sem érzed magad "kényelemben" akkor inkább keress mást.
Esetleg kérdezz rá hátha van valami backoffice-es munka.
Vagy iratkozz be egy nyelviskolába.
4/7 anonim válasza:
Egy SSC-s fizut kár kidobni a kukába, pláne, hogy ha ezeken a helyeken kb. fél-egy évet kihúz az ember, akkor már simán át tud menni bárhova, mert tapasztalt munkaerőnek számít.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, mindenképpen megpróbálom akkor kihúzni addig, amíg közben mást nem találok. Ha meg elküldenek ők, hát akkor így alakult.
2014. dec. 23. 11:21
6/7 anonim válasza:
Na, hogy megy? Elég gáz meló, de sok tartást ad az embernek, ha kibírja.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem ment, el is jöttem, de szerencsére találtam gyorsan másik melót.
2015. márc. 30. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!