Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » IT helpdesk munka (call...

IT helpdesk munka (call center) felvettek, de nem megy nekem, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Idegen nyelvű IT helpdesk (SSC) munka multinál, felvettek, de egyáltalán nem érzem, hogy ez menni fog nekem. A nyelvtudásom is elmarad a többiekétől, annyira rosszul érzem magam, mit tennétek a helyemben? Hetek óta ott vagyok de valójában hiába nyomják a tréningeket, semmit nem tudok belőle lényegében megtanulni. Teljesen kivagyok. Otthagyjam a fenébe?

2014. dec. 21. 14:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne, amíg őket nem zavarja, addig téged se zavarjon. Ha nem vagy jó, majd elküldenek úgyis. Addig meg próbáld meg, hátha belejössz.
2014. dec. 21. 16:13
 2/7 anonim ***** válasza:
11%

Hagy ott őket a francba!

Munkanélküliként szép az élet!

2014. dec. 21. 16:47
 3/7 Manukineko válasza:
100%

Szia!

Én is IT helpdeskes vagyok, franciául.

Szerintem ha két hét alatt sem érzed magad "kényelemben" akkor inkább keress mást.

Esetleg kérdezz rá hátha van valami backoffice-es munka.

Vagy iratkozz be egy nyelviskolába.

2014. dec. 21. 18:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy SSC-s fizut kár kidobni a kukába, pláne, hogy ha ezeken a helyeken kb. fél-egy évet kihúz az ember, akkor már simán át tud menni bárhova, mert tapasztalt munkaerőnek számít.
2014. dec. 22. 20:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, mindenképpen megpróbálom akkor kihúzni addig, amíg közben mást nem találok. Ha meg elküldenek ők, hát akkor így alakult.
2014. dec. 23. 11:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Na, hogy megy? Elég gáz meló, de sok tartást ad az embernek, ha kibírja.
2015. márc. 24. 22:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem ment, el is jöttem, de szerencsére találtam gyorsan másik melót.
2015. márc. 30. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!