Hogy lehetnék fotós asszisztens?
Kezdő vagyok és szívesen tanulnék a profitól, mellette besegítenék. Grafikus végzettségem van, így tudok képeket retusálni, Photoshop CS6-al dolgozni, ismerem az Illustratort és az InDesign-t is.
Egyébként egyetemista vagyok Budapesten, tehát inkább alkalmakra gondoltam. Az a baj, hogy sokan konkurenciát látnak a kezdőkben, pedig én egyetem után visszatérnék vidékre, így nem jelentenék "veszélyt" pesti kollégákra. :)
Sehogy, baromság..
Vegyél egy profi gépet, meg hozzávalókat, aztán kezdj fotózni.
Én magamból indulok ki, nem adnék senki kezébe
egy milliós objektívet csakmert ismeri a photoshoppot meg van grafikus végzettsége....
Első: Ha ez így működne... de nem így működik.
Sok nagy fotós keres/tart asszisztenst maga mellett. Kövesd azokat akiknek azonosulni tudsz a munkáival, járj nyitott szemmel és esetleg keresgélj Google-ben, "asszizstenst keresek", "asszisztens kerestetik" stb... kulcsszavakra. Egyébként a legtöbb fotós bárhova elutazik én is sokat dolgozom a fővárosban, sőt még messzebb is pedig onnan 200km-re lakom, szóval ha visszamész vidékre azzal Ők nincsenek előrébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!