Pedagógiai asszisztens állásra jelentkeztem. Milyen kérdések szoktak lenni az állásinterjún (hasonló munkakörben)?
Meséljen magáról... - nekem általában ezzel kezdték.
Az önéletrajz egyes pontjaira kérdeznek rá. Miért jelentkeztem? Milyen tapasztalataim vannak? Hogyan képzelem el a munkát? Mik a későbbi terveim? stb.
mit takar a pedagógiai asszisztens?????
olyan, mint a mérnökasszisztens???
valaki vagy tanár, vagy nem.... valaki vagy mérnök, vagy nem... újabb értelmetlen szakok, amikből a felsőoktatási intézmény profitálnak...
Ennek semmi köze a felsőoktatáshoz. :)Középfokú végzettség kell hozzá, egy szimpla OKJ-képzés.(Bár gyakran diplomásokat vesznek fel)
Tavaly találták ki, hogy legyenek ped. asszisztensek az óvodákban és iskolákban.
nekem nincs olyan végzettségem, hanem tanári végzettségem van. szóval nem a szak érdekelne, hanem a munka.
(eddig nem tanárként dolgoztam, úgy nem is szeretnék, de ez a kisegítés, ez érdekel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!