Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Pedagógiai asszisztens állásra...

Pedagógiai asszisztens állásra jelentkeztem. Milyen kérdések szoktak lenni az állásinterjún (hasonló munkakörben)?

Figyelt kérdés
2014. jún. 19. 16:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Meséljen magáról... - nekem általában ezzel kezdték.

Az önéletrajz egyes pontjaira kérdeznek rá. Miért jelentkeztem? Milyen tapasztalataim vannak? Hogyan képzelem el a munkát? Mik a későbbi terveim? stb.

2014. jún. 19. 17:02
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

mit takar a pedagógiai asszisztens?????

olyan, mint a mérnökasszisztens???

valaki vagy tanár, vagy nem.... valaki vagy mérnök, vagy nem... újabb értelmetlen szakok, amikből a felsőoktatási intézmény profitálnak...

2014. jún. 19. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

Ennek semmi köze a felsőoktatáshoz. :)Középfokú végzettség kell hozzá, egy szimpla OKJ-képzés.(Bár gyakran diplomásokat vesznek fel)

Tavaly találták ki, hogy legyenek ped. asszisztensek az óvodákban és iskolákban.

2014. jún. 19. 18:25
 4/6 A kérdező kommentje:

nekem nincs olyan végzettségem, hanem tanári végzettségem van. szóval nem a szak érdekelne, hanem a munka.

(eddig nem tanárként dolgoztam, úgy nem is szeretnék, de ez a kisegítés, ez érdekel)

2014. jún. 19. 19:20
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
2# vagyok, látom nulla %-osra értékeltétek a hozzászólásom... most is azt mondom, hogy asszisztensnek tanulni időpocsékolás és pénzkidobás... mérnök vagyok, de egy mérnökasszisztens még a dolgok közelébe se mehet, hiába van belőle képzettsége, mivel azt a szakot pl. felsőoktatási intézményekben lehet elvégezni... miért kell pedagógia asszisztensnek is tanulni, mikor sok ezer munkanélküli tanár van... eleve belőlük válogatnak... vagy miért kell elvégezni egy könyvtárasszisztensi képzést, mikor egyetemi végzettséggel nem találnak munkát a könyvtárosok... ha nem lennének olyan emberek, akik jelentkeznének ilyen felesleges szakokra, akkor valószínűleg már megszűntek volna, de én úgy látom, a virágkorukat élik.
2014. jún. 19. 19:55
 6/6 A kérdező kommentje:
megértem, hogy feleslegesnek tartod azt a képzést, csak azt nem értem, hogy miért írod ide. Mi köze van a kérdésemhez?
2014. jún. 19. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!