Mcdonalds diákmunka?
Figyelt kérdés
Előbb is feltettem 1 kérdést a fősuli melletti diákmunkáról,de ott a meki ellen voltam:D nos lehet mégis jó lenne azt írták jól fizet(mível még mindig nincs munkatapasztalatom mire számítsak??? félek hogy elszúrok valamit,tudom bátraké a szerencse és azt fogom kapni h ha beszari vagy ne menj dolgozniXD de mégis hogy néznek ki az 1. napok??? mit kéne csinálnom??? nem nehezebb pl a krumplit sütni mint itthon?:D nem tudom odaégetni? vagy eleinte csak takarítanék??? ha odajön 1 kínai akkor azzal hogy kommunikálnék??? mindenre kíváncsi vagyok:) hogy állítanék össze 1 szendvicset? nem gondolom hogy azt el lehet szúrni,mármint pl. minden bigmac egyforma ízű,szóval azt pl honnan tudom mennyi szószt nyomok bele meg stb. köszönöm a választ,érdekelne továbbá hogy hogy kezdődne el az ottani dolgozás,illetve el kell mennem a rébuszba vagy fürgediák ahonnan közvetítenek???2010. jan. 31. 22:04
11/15 anonim válasza:
sziasztok! olvastam a hozzászólásokat, és én 17 éves vagyok. szükséges betölteni a 18. életévet, vagy így is odamehetek a mcdonald's-ba megkérdezni van e munka.
én azt is hallottam, hogy hosszútávra szívesebben felvesznek. pl.: aki 3 hónapra jelentkezik annak nagyobb a lehetősége h felvegyék, mint aki csak 1 hónapot akar dolgozni.
13/15 Rye válasza:
Ha ilyen téren gondolkozol mindenképpen probáld meg!Kívülről nézve bonyodalmasnak tűnik,de minden gördülékennyé válik ha bekerülsz.Ahogy már irták oda mész a kasszához és mondod jelentkezni szeretnél,vagy küldesz önéletrajzot a "kiszemelt" Mcdonalds-ba.Lapot amit kitöltesz célszerű minél több munkavégzést bejelölni,előny ha már máshol dolgoztál vagy értesz a kasszázáshoz vagy diák vagy.A krumplit nem tudod oda égetni maximum ha nagyot hallasz :D ugyanis mikor elkezded sütni "olajkádban" gomb nyomással elindítasz egy időt,ennek lejártával jelez a kád hogy kész van megnyomod a gombot még egyszer a sípolás leáll és kiveszed a krumplit ami tökéletesre sült.a szószokkal sem lesz gond ugyanis minden nyomás annyit adagol amennyi a szendvics sztenderd elvárása.A fizetés függ attol menyit tudsz dolgozni és hogy nappalos délutános vagy éjszakás beosztásaban +20 ill. 40 % az alap bér re.
14/15 anonim válasza:
Rébusz az egyetlen aki gyorséttermi diákmunkával foglalkozik, úgyhogy kerees egy irodát náluk.
15/15 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Tudom, hogy több mint tíz éves a kérdés, de érdeklődnék, hogy voltál e a mekiben dolgozni? Meddig tartott a lobbyzás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!