Mcdonalds diákmunka?

Én 1,5 évig dolgoztam. Az első 3 hónap príma, majd monotonná válik az egész.
Egy rakás szar a mekdonáldsz, de jól fizet. Kapkodni kell, néha úgy éreztem vért izzadok.
Próbáld ki! Ha nem megy kilépsz, ha bejön akkor ott maradsz suli mellett. Vágj bele!

Amúgy az elején mindenki bénázik, aztán belejösz. Az első nap én is szerencsétlenkedtem, majd elküldtek mosogatni.:) Senkinek sem jön be az elején, de nem szabad feladni.
Nem azért mondom, mert álommeló, amúgy valakinek az. Egy 35 éves menedzsernek olyan nagy képe volt, pedig csak 1 szaros mekiben dolgozik. :D
Az ehhez hasonló embereknek kúrvanagy életcéljuk van. XD

hááát gondolkodok,mert nagyon kéne pénz:) a jelentkezést még nem vágom,az hogy történik??? gondolom nem odamegyek
-mit szeretnél?
-dolgozniXD

Engem a rébusz alkalmazott, ami egy pesti szövetkezet, de levelezés útján elintéztük a felvételt amit a mekis főnök küldött el hozzájuk. NEked csak annyi a dolgod, hogy bemész egy étterembe és odamész a kasszához. Ott mondod, hogy munkára szeretnél jelentkezni.
Mindent elmondanak neked. Ha szerencséd lesz, akkor helyben elintézitek a papírmunkát.
A munkára 2 hónapot vártam, vagyis várólistára kerülsz. Nyáron túljelentkezés van, szóval ha munka kell ne habozz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!