Milyen munkaköröket keressek diplomával?
A matek nem is azért van, mert bárhol is használná egy mérnök vagy egy informatikus a deriválást, csak pallérozzák az agyat és fejlesztik az absztrakciós készséget.
Nagy valószínűséggel te is pályaelhagyó leszel, mert nem nagyon van kimondottan környezetmérnöki állás, de hidd el, ezzel nem leszel egyedül a felsőoktatásból kikerültek közül.
Azért is írtam a szolgáltató központokat mert oda állítólag még a bölcsész diplomásokat is felveszik, csak legyen nyelvtudásod és diplomád.
Ismerek olyat, aki tanító szakkal most pénzügyes, de ne várd el senkitől, hogy a világ összes pozícióját összeírja neked amire jó eséllyel pályázhatsz, ezért is írták, hogy magadnak kell nézelődni.
Ha szakmámban akarnék megpróbálni elhelyezkedni, konkrétan hosszú hetekig nem lenne hova beadni az önéletrajzomat. Konkrétan ezt már figyeltem párszor.
Egyébként ami Magyarországon - hogy máshol mi van, nem tudom - megy a környezetvédelemben, az undorító, tehát NEM IS AKARNÉK a szakmámban elhelyezkedni.
Amit lehetne valami kis képzés elvégzése után, az a minőségirányítás és a munkavédelem, azok pedig nem érdekelnek.
Innentől vagyok bajban.
A pénzügy nem érdekel, de átmenetileg teljesen emberinek tűnik.
Amúgyis lány vagyok, nálunk változatosabb a helyzet. GYES után, vagy utánig pedig elvégzek valami más szakmát, addig időm is lesz rájönni, mit is akarok kezdeni magammal.
Miért pontozták le azokat, akik hasznos válaszokat adtak?
Olyan ötleteket, amiket ha akarok, valószínűleg fogok is tudni használni? És gondolom más is...
(Megjegyzem, nem én voltam, én a zöldre nyomtam :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!