Ez szerintetek is gyanús? (munka) (többi lent)
2-es válaszoló, neked van igazad, jár a piros pont...
ez a ZEPTER :(
azt hittem h már egyszer rájöttem a turpisságukra, akkor másodjára is észre veszem...
először a pesti Zepterbe botlottam bele, most meg az egribe, mégis eltérő a módszerük...
amúgy Mekcsey István u. 1.
Vagy valami biztosító, ingatlaniroda stb.hasonló alja munka.
Mondjuk az olx-en nem éppen nagymúltú, megbízható céget hirdetnek.
Azok legalább névvel hirdetnek normális álláskereső portálokon!
Utána néztem, találtam egy sztorit, ami hajszál pontosan úgy kezdődött mint ez...
és ez tuti ZEPTER...
Program asszisztenst keresnek.. :D
Tehát Zepter.
Az lesz az!
Páromat tegnapra hívták volna cégnév nélküli fényterápiára, mert állítólag ő lett a 8.000 Ft-os kedvezmény nyertese. De ha visz magával még valakit, akkor kétszeres nyeremény.
Kérdeztem, hogy milyen játék volt ez? Mondta, hogy pár kérdést kellett neki megválaszolnia kérdőívben, valami egészségfelmérésre. Kérdeztem, hogy a kórházban? (mert szülési vizsgálatokra oda jár), nem mondta a Centrumnál.
Erre tegnapelőtt csörögtek, hogy nyert, menjen tegnapra a Mekcsey út 1-be.
Egyből mondtam neki, hogy Zepter. Csak ugye a kórházban már csak nagyon visszafogottan kérdezget egy fő a kartonozó környékén, általában a liftnél áll, mióta meghurcolták őket:
Arról nem beszélve, hogy Pesten mi is belefutottunk ebbe 2013-ban. A Sparban állítottak meg, hogy állítólag a Spar nyereményjátéka. A konkrét, milyen nyeremnytárgyak vannak-ra, a válasz az "értékes" volt.
Telefon persze csörgött, hogy mehetünk, a "díjátadóra, mert nyertünk, de mivel egriek vagyunk, így nem kívántunk ezzel élni, postán is elfogadjuk..
Azt nem lehet, de lesz máskor is időpont. :-))
Spar oldalán rákeresve adott időszakban semmilyen nyereményjáték nem is volt.
undorító h emberek mikre képesek...
kétszer is megtalált már a Zepter, egyszer a pesti, egyszer az egri, mindkét alkalommal egyszerűnek tűnő kérdéseket tettem fel, amikre nem válaszoltak, azóta is csend és hullaszag :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!