Első munkahely. Mi lesz így a vége?
Attól függ mivel foglalkozol és van-e tapasztalatod...
Ha olyan munkát végzel amelyben van tapasztalatod mondjuk minimum fél/1 év, akkor szerintem egy kicsit igen. Ha olyan munkát végzel amiben még nincs tapasztalatod, akkor azt mondom nem az.
Pl rajzokat kell átnéznem, mert sokszor hibásan küldi el a megrendelő. Kiderül, hogy az általa küldött rajz alapján sokszor meg sem lehet építeni az adott terméket. na pl ezeket a hibákat kell nekem kiszúrni és javítani.
plusz a dolgozók munkáját segíteni pl olyan módon, hogy pontosan meg kell jelölnöm az adott alkatrészt, hogy azt hová kell betennie. Vagy ha keres 1 alkatrészt a sok közül, akkor egyből tudja majd, hogy miről van szó, hiába néznek ki ajdnem ugyanúgy.
Gyátási dokumentumok frissen tartása, rendezése. Pl egy adott alkatrész ne fusson SAP-ban 5 féle cikkszámon.
Megfelelő, optimális anyagáramlás biztosítása, pl a gyártósor átrendezésével.
Munkautasítások készítése, oktatási anyagok készítése a dolgozók számára.
Új termékek tesztelése, az eredmények dokumentálása, a termékek jóváhagyása
ilyesmik jutnak eszembe így nagy hirtelen.
a feladatok megoldása szerintem is menni fog. azt mondanám, hogy ha 2-3 hetes távlatban nézzük, a beilleszkedéssel sem lesz gondom. viszont kicsit nehezen nyílok meg, szóval tényleg kel majd az a 2-3 hét, mire teljesen jól beilleszkedek. a kérdés is erről szólna tulajdonképpen, hogy normális-e ez az állapot, vagy pedig jó lett volna ha már az első pár napban mindenkivel bratyizok..?
alapvetően elég félénk gyerek vagyok egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!