Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érdemes Pestre költözni ha...

Érdemes Pestre költözni ha nincs munkám vidéken?

Figyelt kérdés
Nem találok munkát és arra gondoltam pesten találnék mert több a lehetöség.De nincs szakmám.
2010. jan. 31. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Ha nincs szakmád, Pesten sem lesz könnyű. Mindenesetre előbb keress munkát, utána költözz! Az sem mindegy, hogy saját ingatlanod lenne a fővárosban (a vidéki házad árán tudnál lakást venni), vagy lakbért kellene fizetned. Utóbbi esetben pláne végzettség nélkül elég nehéz olyan állást találni, aminek a fizetéséből lakbérfizetés mellett meg is tudnál élni.
2010. jan. 31. 17:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak egy szobát bérelnék Pesten.Olvastam több betanitott munkát is az interneten.És nem egyedül mennék hanem a párommal.
2010. jan. 31. 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

én ezt ajánlom!

2010. jan. 31. 19:20
 4/7 anonim válasza:
Azt megkérdezhetem hogy hol találtál ilyen munkákat és hol? Mert jelen esetbe én is ebbe a helyzetbe vagyok.
2010. febr. 3. 17:05
 5/7 anonim ***** válasza:

ebben a helyzetben?

te is ilyet melózol?

én most kezdtem bele.

2010. febr. 3. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Az albérletet 50-60 ezer forint alatt nem nagyon ússzátok meg. Szakma vagy végzettség nélkül Pesten sem lehet könnyen munkát találni. Én vidékről jártam fel évekig, aztán albérlet és lassan saját lakás Pesten. Egy vidéki lakás ára Pesten kb. a felére elég, azért ezt se felejtsd el és megélni is drágább.

Előbb találjatok mindketten munkát, olcsó albérletet és aztán költözzetek. A szobabérlés azért nehéz, mert normális főbérlőt kell kifogni és még így sem lesz egy csepp magánéletetek sem, pláne hogy nem egyedül mennél.

2010. febr. 4. 15:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahol már így kihangsúlyozzák, hogy szexmentes, az nekem eleve gyanús... Az ügynöki munkákhoz vastag bőr kell az arcodra, ha az nincs meg akkor esélytelen keresni vele, nemhogy meggazdagodni.
2010. febr. 4. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!