100 ezer forintból megélni?
Ja, csak a különbség az, hogy ők legalább megpróbáltak és ahelyett, hogy itthon siránkoztak tettek valamit.
De totál pesszimista életszemlélettel is lelehet élni egy életet és mindenben a sikertelenséget látni előre, csak akkor lássuk be, hogy nem xy a hibás, hanem saját magunk.
Nagyon a politizálásba nem akarok belemenni, de a felsorakoztatott érveid maximum az ezered fordulóig állták volna meg a helyüket. Most 2014-ben amikor a legtöbb háztartásba elérhető az internet és gond nélkül lehetséges informálódni már semmilyen kifogások nem állják meg a helyüket. Ennek ellenére idén újra lett választva egy olyan párt amelyik mint a Fidesz, ez abszolút, de a társadalom hibája.
Nem én szarok a honfitársaimra, hanem maguk szarnak magukra, az nem az én problémám. Én most is kint voltam minden tüntetésen. Mitől kellene féltenem az életem?
Az én lelkiismeretem teljesen tiszta és csak annak tanácsolom a külföldre menést aki belefáradt az itthoni kilátástalanságba. Amit odaérek én is megyek, mert pazarlásnak érzem az itteni erőfeszítéseket, mert nincs semmilyen eredménye.
Ha megnézted volna az általam linkelt oldalt akkor láttad volna, hogy nyelvtanulás szempontjából rengeteg lehetőség van arra, hogy az elejétől kezdve gyakoroljuk az élő beszédet, tehát megint csak egy üres kifogás.
Az utolsó részéhez pedig ahogy írtam, lehet így is és úgy is szemlélni a dolgokat, ergo lehet nézni azt akinek nem sikerült, vagy lehet nézni azt akinek sikerült és esetleg tanácsot, segítséget kérni és a megoldást keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!