Dolgoznál olyan kocsmába, amiről köztudott hogy oda cigányok járnak?
Figyelt kérdés
Arról híres a hely hogy mindig van balhé a cigányok végett.2010. jan. 30. 10:25
1/12 anonim válasza:
nem..nem hiányzik h belém kössenek vagy ilyesmi..
2/12 anonim válasza:
Anyukám ott dolgozik. Oda csak cigányok járnak. Mindennap ottvannak a rendőrök kb 6-an, golyóálló mellényben.
3/12 anonim válasza:
Nem, mert nekem az utcán is folyamatosan mondják a "demegb*sználak" szöveget, így elképzelni sincs kedvem, mi lenne a kocsmában, ha huzamosabb időt kéne töltenem ittas cigányokkal...
5/12 anonim válasza:
Olyan helyen dolgozom, ki kell őket ismerni, ha kötekednek, akkor nem kell félni, mert van amitől ők is félnek, visszalehet szólni, persze előbb ki kell érdemelni tőlük a tiszteletet. nekem sikerült, ha balhéznak nyugodtan oda állhatok eléjük és elküldhetem őket melegebb éghajlatra. szóban elmond mindenféle r*bancnak és egyébnek, de tettlegességig nem mernek elmenni, mert mindegyik priuszos, nem hiányozna nekik egy újabb rendőrségi ügy (egyszer repült felém egy pohár, utána megszívták,mert vki kihívta a zsarukat, azóta nem igen mernek kötekedni, csak nem szabad kimutatni a félelmet, mert rájönnek és rád szállnak).... ennyi
7/12 anonim válasza:
Igen. Remek kiképzés és tapasztalatszerzés lenne. XD
8/12 anonim válasza:
NEM!!!Ne dolgozz olyan helyen.Még olyan kocsmában is sokszor nehéz, ahol nem a kisebbség a döntő többség.Tapasztalat!
9/12 anonim válasza:
Semmilyen kocsmában nem dolgoznék, olyanban sem, ahol patyolatfehér emberek részegeskednek.
10/12 anonim válasza:
Nem. A részegektől is undorodom, a kissebbségtől meg még annál is jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!