130 nettóból Pesten, saját lakásban mennyi kéne, hogy maradjon hó végére?
30 a rezsim nagyjából.
Az mondják, hogy kaja+stb az ilyen 30-ból ki kellene, hogy jöjjön.
(bérletet kapok munkahelytől)
Nekem általában el is megy a 130...
mikor sokkal többet kerestem, akkor is kb ennyit költöttem.
még kocsmába is ugy járok, hogy felirom még matt részegen is a telóba (easymoney nevü appot használom jo pár éve, mivel nem csinált senki se jobbat tőle)...elég viccesnek tünhet...
mondjuk mostanában inkább fix összeget viszek magammal, de az meg para, hogy elszórom
ha meg tul keveset viszek, akkor nem lesz pénz taxira, ha esetleg valakivel hazamegyek.
Sokan nem tervezik meg a kiadásaikat, és úgy járnak mint te. Korábban mi kevésből éltünk, akkor muszáj volt odafigyelni. Azóta kétkeresős család lettünk, duplára nőtt a jövedelmünk. Nem osztjuk be a pénzt, és simán elmegy, pedig nem veszünk semmit kaján kívül :D
Szóval oszd be a pénzed, elsősorban az étkezést. Vásárolj be előre egy hétre, tervezd meg melyik nap mit eszel.
gyors az anyagcserém, ugyhogy annak ellenére sem hizok meg, hogy mindenféle hulladékon élek :(
de ezzel szemben meg állandoan éhes vagyok, és ha kevesebbet eszem, akkor meg 1 honap után kvára visszaüt mindig :( hasfájás egy hétig.
challenge accepted:
2014 oktober
rendelős kaja/gyorsétterem: 24545
egyebek (ebbe bebaszás is lehet, meg mindenféle dolgok): 20390
???: 18000 (fél éve alatt összegyült banki levonások ennyire jött ki)
supermarket:16217
közös költség: 9310
kisboltok:9120
utazás (havi 1 hazautazás vidékre:7435
drogéria:5180
villany:5095
mobilszámla:5088
internet:4638
0-24 bolt:2000
bebaszás: 1935
fodrász:1490
gyros:1320
gázdij (fogyasztás még nem volt): 930
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!