Molesztál a főnököm, mit tegyek?
molesztál a főnököm, általában írásos formában hogy szépek a cicijeim, dobjam ki a ruhából. Ez megy lassan 2 éve,de mivel féltem az állásom, nem írhatok neki vissza lekezelő levelet, ezért néha muszáj a kedvében járnom. Úgy értve, hogy nem kezelem le. Pl a minap is írta, hogy mikor lesz buggyantás?, kérdezem milyen buggyantás? erre ő: cici buggyantás, erre én: majd nyáron ha toppba jövök.
Mit csináljak, és nem kérek kiosztó leveleket, kérlek segítsetek mitévő legyek. Ezért akár be is perelhetném? vagy mivel néha bele megyek a levelezésbe így nem?
köszönöm
Mit értesz az alatt hogy "néha belemegyek a levelezésbe"?
Visszabókolsz neki?
de érvényességét veszti,ha vissza írok/írtam neki nem?
tehát nem használhatom fel ellene, mert "vevő voltam rá"
Ez azért ennél árnyaltabb..
Egy részről igen, ha visszaírtad a "mikor dobod ki a cicid cica?" kérdésre, hogy "holnap reggel meglátod kandúrkám!".
Ha azért egy finoman lekoptató (majd jövőre...) választ írtál vissza az nem jelenti, hogy felvetted a kesztyűt.
így szólt:
főnök: mikor lesz buggyantás?
én: az mit jelent?
főnök: cici kibuggyantás..:)
én: nyáron
főnök: a mai felsődből?
erre már nem írtam vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!